Ankara Nallıhan'da feci trafik kazası: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ankara Nallıhan'da feci trafik kazası: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Ankara Nallıhan'dan bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

3.Sayfa 8 Şubat 2024 0
Ankara Nallıhan'da feci trafik kazası: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Ankara Nallıhan'dan son dakika haberi: 3 ölü 3 yaralı.

Ankara'nın Nallıhan İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde Nallıhan'da iki otomobil çarpıştı. Çarpışan iki otomobilde 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Nallıhan Bolu kara yolunun 6. kilometresinde bulunan Bozyaka köyü mevkisinde, sürücülerinin kimliği henüz belirlenmeyen bir otomobil, karşıdan gelmekte olan bir otomobil ile çarpıştı. İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada ortalık savaş alanına döndü.

ÇEvredki vatandaşlar hemen olay yerine geldi ve sağlık ile polis ekiplerine haber verdi. Bölgeye kısa sürede gelen sağlık personelleri, yaptıkları ilk incelemede kaza sonucunda 3 kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. 3 kişi ise yaralandı.

Yaralananlar, olay yerinde ilk müdahalesinin yapılmasından sonra ambulansla Nallıhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada müdahaleleri yapılan yaralılar, Ankara'daki diğer hastanelere kaldırıldı.

Hayatını kaybeden kişilerin cansız bedenleri, olay yeri ve savcılık incelemesi sonrası Nallıhan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: Finans7

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç