Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Sözleşmeli Büro, Temizlik ve Güvenlik Görevlisi Alımı Yapıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Sözleşmeli Büro, Temizlik ve Güvenlik Görevlisi Alımı Yapıyor

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda en az lise mezunlarından personel alınacağına yer verildi.

Kamu 27 Mayıs 2022 00:30 3
Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Sözleşmeli Büro, Temizlik ve Güvenlik Görevlisi Alımı Yapıyor

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı.

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğü tarafından az önce yayınlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından üniversite bünyesine sözleşmeli büro personeli, güvenlik görevlisi ve temizlik personeli alımı yapılacağı görüldü. 

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere mülakatsız olarak yapılacak sözleşmeli kamu personeli alımında başvurular bugün başlıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar şu şekilde:

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2- Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.

3- “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Yeniden İşe Alınma başlıklı Ek 1 inci maddesinin (b) fıkrasına eklenen; “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmüne aykırı durumu olmamak.

4- Belirtilen öğrenim düzeylerinin birinden mezun olmak, aranan nitelikleri taşımak ve belgelendirmek.

5- Adayların ilgili 2020 KPSS(B) grubu puan türüne sahip olması gerekmektedir.

6- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

7- Sadece bir unvan kodu için başvurulacaktır. Birden fazla unvan kodu için başvuru yapılması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır.

8- Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde feshedilecektir.

9- 17.04.2021 tarih ve 31457 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu” gereğince sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında arşiv araştırması yapılacak olup arşiv araştırması sonucuna istinaden işlem yürütülecektir.

10- Başvuran adaylar Üniversitenin ihtiyaç bulunan birimlerinde görevlendirilecektir.

11- İş tecrübesi ve sertifika / belge şartı bulunan unvanlar için başvuru yapan adayların başvurularının değerlendirilmeye alınabilmesi için http://personelilan.mgu.edu.tr ilan adresinden yapılan başvurusu sırasında “Diğer Belgeleriniz” sekmesi altında bulunan belgeler alanından kurum ve meslek unvanlarını gösterir barkodlu SGK Hizmet Dökümünü belgelerini yüklemeleri gerekmektedir.

BAŞVURU

İlana başvurular bugün başlıyor ve 10 Haziran 2022 tarihine kadar Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi http://www.mgu.edu.tr) web adresinde bulunan başvuru formunu eksiksiz doldurularak “https://personelilan.mgu.edu.tr” internet adresi üzerinden alınacak.

İlan metni için TIKLAYIN

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Temizlik personeli için kpss aranıyor ise bunlar iktidarın belirlediği kişiler için açılmış torpil kadroları dır
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Temizlik görevlisi için lise ve kpss puanı ne alaka sonuçta memur olmayacağız adı üstünde temizlik birde yaş şartı 40 yaş üstü ne yapsın
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ön lisans, kpss bunlar bitirdi bizi sanki çok önemli devam edilsin magdur çoksa sonuç bellidir gidişatta 👏