Ankara Mamak'ta feci olay: Araç seyir halindeyken önce sevgilisini sonra kendisini vurdu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ankara Mamak'ta feci olay: Araç seyir halindeyken önce sevgilisini sonra kendisini vurdu

Ankara Mamak'ta feci bir olay meydana geldi. Yaşanan olayda bir kişi, araç seyir halindeyken önce sevgilisini sonra kendisini vurdu.

3.Sayfa 10 Ara 2023 0
Ankara Mamak'ta feci olay: Araç seyir halindeyken önce sevgilisini sonra kendisini vurdu

Ankara'da feci olay meydana geldi.

Ankara'nın Mamak İlçesi'nden son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Fahri Korutürk Mahallesi Şehitler Caddesi üzerinde gece saat 23.00 sularında Kenan Çördük isimli kişi, iddialara göre otomobiline çağırdığı kız arkadaşı ile seyir halinde giderken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı.

ARAÇ SEYİR HALİNDEYKEN ÖNCE SEVGİLİSİNİ SONRA KENDİSİNİ VURDU

Tartışma kısa sürede büyüdü ve Kenan Çördük isimli kişi, kız arkadaşına tabanca ile saldırdı ve onun boynuna ateş etti. Daha sonra aynı silahı kendisine doğrultan Çördük, ateş etti ve kendi yaşamına son verdi.

Bunlar araç seyir halindeyken meydana geldi ve araç kontrolden çıktı ve yoldaki başka bir otomobile çarptı ve ancak bu şekilde durabildi.

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekipelrine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri hemen araç içinden kanlar içinde vatandaşları çıkardı.

FECİ KAZADA 1 ÖLÜ 1 AĞIR YARALI

Yapılan ilk incelemede Kenan Çördük'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Hamide Ç ise bölgede ilk müdahalesinden sonra Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi'ne kaldırıldı ve hemen tedavi altında alındı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hastanede tedavi altına alınan genç kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilen polis ekipleri, olay ile ilgili inceleme başlattı. İnceleme kapsamında çevredeki kameralarda araştırmalar başladı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç