Ankara, İzmir ve İstanbul Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ankara, İzmir ve İstanbul Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı

Sağlık Bakanlığı Ankara, İzmir ve İstanbul illerinde işçi alımı kura çekimi tamamlandı. Kura çekimi sonuçları yazımızda.

İşçi Alımı 3 Nisan 2024 0
Ankara, İzmir ve İstanbul Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı

İstanbul, Ankara ve İzmir Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi sonuçları belli oldu.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi 1. günü tamamlandı. Kura çekiminin tamamlanmasından sonra adaylar, kura çekimi sonuçlarının açıklanacağı saati beklemeye başladı. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Kura çekimi sonuçlarına nasıl ulaşabilirim? İşte son dakika bilgileri.

1. GÜN KURA ÇEKİMİ TAMAMLANDI

Sağlık Bakanlığı 1. gün işçi alımı kura çekimi tammalandı. Tamamlanan kura çekiminde İstanbul, Ankara ve İzmir'de kazanan adaylar belli oldu. Kurada adı çıkan adaylar, il sağlık müdürlüklerine başvuru yaparak evrak teslimini yapacak ve evrak tesliminden sonra adaylar görevlerine başlayacak.

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR SONUÇLARI

Kura çekimi sonuçları belli oldu. Aşağıdaki videoda il il kura çekimi sonuçlarının isim listelerine ulaşabileceksiniz.

Kura sonuçları isim listesi henüz yayınlanmadı. İsim listesi saat 20.00'da açıklanacak ve sonuç sorgulama ekranı açılmış olacak. Sonuç sorgulama ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

DİĞER İLLERİN KURASI

Aşağıdaki illerin kurası ise 4 Nisan'da çekilecek:

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç