Ankara Altındağ'da Korkunç Olay: Eşi ve 2 Küçük Çocuğunu Öldürdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ankara Altındağ'da Korkunç Olay: Eşi ve 2 Küçük Çocuğunu Öldürdü

Son dakika haberi: Ankara Altındağ'da bir cani, boşanma aşamasında olduğu eşini ve 2 çocuğunu öldürüp kendini astı.

3.Sayfa 9 Ekim 2022 08:33 1
Ankara Altındağ'da Korkunç Olay: Eşi ve 2 Küçük Çocuğunu Öldürdü

Son dakika haberi: Ankara'da bir kişi eşi ve çocuklarını öldürüp kendisini astı.

Önceki gün gece yarısı meydana gelen katliam gibi olayda, AnkarA'nın Altındağ İlçesi'nde Çamlık Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir apartman binasında, iddialara göre henüz adı öğrenilemeyen bir kişi, karısı ve çocuklarının yaşadığı apartmana geldi. 

Apartmana gelen ve kapıyı kıran bu kişi eve zorla girdi. Uzaklaştırma kararı olan adam eve girdikten sonra eşi ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve sesleri duyan komşuları durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen ekipler, feci manzara ile karşılaştı. Cani eş , burada önce eşini , daha sonra da 9 ve 12 yaşları arasındaki çocuklarını bıçakladı ve onları öldürdü. Sonra da endisini asarak intihar etti.

Sağlık personelleri yaptıkları ilk incelemede 4 kişinin de hayatını kaybettiğini tespit etti. Bölgede polis ekipleri hemen güvenlik önlemleri alırken hayatını kaybeden kadın ile çocukların yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Savcının olay yeri incelemesinin ardından ailenin cansız bedenleri Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Gelen bilgilere göre saldırganın eşi ile boşanma aşamasında olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararı olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden , ekonomi, finans, emlak kredi haberlerinden haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
yani bir aile faciası yaşanmış.adam ailesini ve kendini yok etmiş.sanki adamın ailesi aglamamış.ya bir erkek olarak çocuklarından uzaklaştırılan baba bunu kendine yedirememiş ve cinnet gecirmiş ,kendi canınada kıymıştır.burda suclu olan bu uzaklaştırma kanunudur.