Ankara Adliyesi ve Ankara Batı Adliyesi Katip Mübaşir Alımı Sonuçları , Sözlü Mülakat Tarihleri Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ankara Adliyesi ve Ankara Batı Adliyesi Katip Mübaşir Alımı Sonuçları , Sözlü Mülakat Tarihleri Açıklandı

Ankara Adliyesi ve Ankara Batı Adliyesi personel alımı sonuçları açıklandı ve mülakata gireceklerin listesi belli oldu.

Yaşam 16 Mayıs 2022 23:22 0
Ankara Adliyesi ve Ankara Batı Adliyesi Katip Mübaşir Alımı Sonuçları , Sözlü Mülakat Tarihleri Açıklandı

Ankara Adliyesi ve Ankara Batı Adliyesi personel alımı sonuçları açıklandı.

Ankara Adliyesi tarafından yayımlanan duyuru şu şekilde:

dalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 01.03.2022 tarihli yazısı ve Adalet Bakanlığı İcra İşleri Dairesi Başkanlığının 01.03.2022 tarihli yazısı gereğince sözleşmeli pozisyonlarda istihdam edilmek üzere Zabıt Katibi, İcra Katibi, Şoför, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Hizmetli, Aşçı, Bilgisayar Teknisyeni, İşaret Dili Tercümanı unvanları için Komisyonumuza sınav izni verilmiştir.

Komisyonumuzca 18.04.2022 tarihinde Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanı için boy kilo ölçümü, 19.04.2022 tarihinde Şoförlük unvanı için uygulama sınavı, 09.05.2022-12.05.2022 tarihleri arasında Zabıt Katipliği ile İcra Katipliği unvanları için klavye uygulama sınavı yapılmış olup, uygulama sınav sonuçları ile tüm unvanlara ilişkin sözlü sınava girmeye hak kazananları gösterir sorgulama ekranı aşağıda sunulmuştur.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların  isimlerinin karşısında  belirtilen tarihte ve belirlenen saatten yarım saat önce; Ankara Adliyesi D Blok Zemin Kat Kütüphane Salonunda TC kimlik numaralarını gösterir kimlik belgesi ve aşağıda belirtilen evrak ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir. 

ADAYLARIN SÖZLÜ SINAVA GELİRKEN YANINDA GETİRMESİ GEREKEN BELGELER

Mezuniyete ilişkin diploma aslı ve fotokopisi (Hukuk Fakültesi, Adalet Meslek Yüksekokulu veya meslek yüksekokulların  adalet, adalet ön lisans veya ceza infaz ve güvenlik hizmetleri programı, lise veya meslek liselerinin adalet alanı ve ilgili mevzuat uyarınca bunlara denkliği kabul edilen program veya alan mezunlarının  da ayrıca bu alanlara ilişkin diplomalarını ibraz etmeleri gerekmektedir. (E-Devlet üzerinden alınabilir)
Zabıt Katibi, İcra Katibi, İşaret Dili Tercümanı ve Aşçı ünvanı için, Sertifika veya Transkript aslı ile Fotokopisi  (Barkodlu olarak E-devlet üzerinden alınabilir)
KPSS sonuç belgesi 
Kimlik fotokopisi
Nüfus kayıt örneği  (E-devlet üzerinden alınabilir)
Erkek adayların askerlik durumlarını gösterir belgenin aslı veya onaylı örneği (E-devlet üzerinden alınabilir)
Başka kurum veya kuruluşa karşı mecburi hizmetle yükümlü bulunmadığına dair bildirim 
2 adet vesikalık fotoğraf (Kılık kıyafet yönetmeliğine uygun olacak şeklide son 6 ay içerisinde çekilmiş olması gerekmektedir.)
Mal bildirim formu 
Eş durum beyanı 
Adli sicil ve arşiv kaydı (E-Devlet üzerinden alınabilir) (Daha önce evlilik, boşanma, mahkeme kararı vb. nedenlerle isim veya soyadı değişikliği olan adayların ayrıca daha önce kullanmış oldukları isim veya soyadı ile de Adli Sicil Müdürlüklerinden adli sicil kaydı almaları gerekmektedir.)
Sağlık beyanı 

Sonuçlara aşağıdaki sayfadan ulaşabilirsiniz.

https://ankara.adalet.gov.tr/a

ANKARA BATI ADLİYESİ

Batı Adliyesi duyurusu ise şu şekilde:

Boy  ve kilo ölçümünün yapılacağı adresin konum bilgisi:
 

  https://goo.gl/maps/QKfNecUeuZEqPGnq6

    
    Sözlü sınava katılacak olan tüm adaylar sözlü sınava gelirken yanlarında daha önceden başvuruda bulundukları e-devlet sistemine yüklenen diploma veya öğrenim belgesi, askerlik durum belgesi, (biyometrik fotoğraflı güvenlik araştırma formu, güncel eş durum beyanı, güncel askerlik durum belgesinin e-devlet sisteminde karekodlu olarak getirilebileceği gibi askerlik şubesinden ıslak imzalı belgeninde getirilebileceği) sertifika veya transkript ile silahlı özel güvenlik kartının bir suretini getirmeleri gerekmektedir. 
 
    Sınav sonuçlarına karşı Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 17. maddesi gereğince 5 iş günü içerisinde sınav kurulumuza itiraz hakkınız bulunduğu hususu ihtar olunur. 16.05.2022

Sonuçlara aşağıdaki sayfadan ulaşabilirsiniz.

https://ankarabati.adalet.gov.tr/sozlesmeli-zabit-k-tipligi-sozlesmeli-icra-k-tipligi-sozlesmeli-koruma-ve-guvenlik-gorevlisi-ile-s

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç