Ankara Adliyesi icra katipliği başvuru sonuçları 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ankara Adliyesi icra katipliği başvuru sonuçları 2023

Ankara Adliyesi icra katipliği mülakat sonuçları açıklandı mı? Sonuçlara nasıl bakarım? İşte gelen son dakika açıklamaları.

YKS 30 Mayıs 2023 14:17 0
Ankara Adliyesi icra katipliği başvuru sonuçları 2023

Ankara Adliyesi icra katipliği mülakat sonuçları açıklandı mı?

Ankara Adliyesi bünyesine icra katibi alımı yapılacak. Geçen ay yayınlanan personel alımına başvurular Mayıs ayının ilk döneminde sona erdi.

MÜLAKATLAR NASIL OLACAK?

Katip alımında adaylar on parmak mülakatına alınacak. İKM alımında adaylar boy kilo aşamasına alınacak. Şoför alımında da adaylar uygulama sınavına alınacak. Uygulamayı geçen adaylar sözlü mülakata alınacak. Sözlü mülakat aşamasında adayların süreci şu şekilde işleyecek:

a) İlgilinin istihdam edileceği pozisyonun gerektirdiği mesleki bilgi (40 puan),

b) Atatürk ilkeleri ve inkılâp tarihi (20 puan),

c) Genel kültür (20 puan),

d) Bir konuyu kavrama ve ifade yeteneği (20 puan) puan olmak üzere toplam 100 puan üzerinden yapılır.

1) Zabıt kâtibi ve mübaşir pozisyonlarına istihdam edilecekler için genel hukuk bilgisi ve kalem mevzuatına ilişkin konuların bir veya birkaçından soru sorulur.

2) Koruma ve güvenlik görevlisi, teknisyen, işaret dili tercümanı, şoför, aşçı ve hizmetli pozisyonlarına istihdam edilecekler için istihdam edilecekleri pozisyonun gerektirdiği teknik bilgiye ilişkin konuların bir veya birkaçından soru sorulur.

3) Şoför pozisyonuna istihdam edilecekler için bu tespit araç başında ve kullanma becerisi de ölçülmek suretiyle yapılacaktır.

SONUÇLARA NASIL BAKARIM?

Ankara Adliyesi personel alımı sonuçlarının 1 Haziran'a kadar açıklanması bekleniyor. Sonuçlar Ankara için ankara.adalet.gov.tr adresi üzerinden açıklanacak. Sonuçlardan haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç