Ancelotti, Ardayı neden oynatmadığını açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ancelotti, Ardayı neden oynatmadığını açıkladı

Son dakika haberi: Ancelotti yaptığı son dakika açıklamasında Arda Güler'i neden oynatmadığını söyledi.

Spor 9 Kasım 2023 0
Ancelotti, Ardayı neden oynatmadığını açıkladı

Ancelotti, Arda Güler'i neden oynatmadığını açıkladı.

Şampiyonlar Ligi'nde önceki akşam büyük heyecana sahne olan karşılaşmalar oynandı. Türkiye'de ise 2 karşılaşma büyük bir merakla bekleniyordu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, Almanya'da Bayern Münih deplasmanına gitti. Deplasmanda güçlü rakibi ile karşılaşan Galatasaray, byük bir mücadele gösterdi ancak Bayern'in yıldız oyuncularına 80 dakika dayanabildi. Harry Kane, attığı 2 golle takımına galibiyeti getirirken temsilcimizin golünü Bakambu kaydetti.

TAKİP ETTİĞİMİZ DİĞER MAÇ: REAL MADRİD

İspanyol kulüp Real Madrid, evinde Portekiz ekibi Braga'yı konuk etti. Karşılaşmayı rahat şekilde 3-0 kazanan Real, Şampiyonlar Ligi'nde C grubunda namağlup şekilde liderliğini sürdürdü. Biz ise Arda Güler'i izlemek için ekran başına kilitlendik.

2 maçtır kadroya alınan Arda Güler, yedeklerde başladı. İlerleyen dakikalarda Ancelotti'nin şans vermesini beklediğimiz milli yıldız, karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı. 2-3 aylık sakatlık döneminden sonra son 2 maçta kadroya giren Arda'nın süre almaması tepkilere neden olurken Ancelotti bir son dakika açıklamasında bulundu ve Ardayı neden oynatmadığını söyledi.

Karşılaşma sonrası basın toplantısı düzenleyen Real Madrid'in teknik direktörü Ancelotti, Arda'nın henüz tam hazır olmadığını, biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Ancelotti açıklamasında, "Arda'yı korumak için oyuna almadım. Zamana ihtiyacı var" dedi.

BİR SONRAKİ MAÇ NE ZAMAN?

Real Madrid'in bir sonraki karşılaşması 3 gün sonra. 11 Kasım tarihinde evinde Valencia'yı ağırlayacak. Karşılaşma TSİ 23.00'da başlayacak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç