Anadolu Üniversitesi Vize Sınav Sonuçları Açıklanıyor: İşte Tarih
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Anadolu Üniversitesi Vize Sınav Sonuçları Açıklanıyor: İşte Tarih

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan vize sınavlarının sonuçları için geri sayımda sona gelindi. AÖF sınav sonuçlarının bu hafta açıklanması bekleniyor.

Eğitim 9 Nisan 2022 11:49 0
Anadolu Üniversitesi Vize Sınav Sonuçları Açıklanıyor: İşte Tarih

Anadolu Üniversitesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Vize Sınav sonuçları için geri sayımda son günlere girildi.


Anadolu Üniversitesi tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılı bahar dönemi vize sınavları geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Türkiye genelinde yüz binlerce öğrencinin katılımı ile düzenlenen vize sınavına katılan öğrenciler, 2-3 Nisan tarihlerinde yapılan sınavların ardından sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı.


ÖNCEKİ SENELERE GÖRE ZORLADI

AÖF sınavlarına giren on binlerce öğrenci, sınav sonrasında soruları kendi aralarında tartışırken, çıkmış soru sayısının az olması, sınav sorularının zor olması tepkileri çekti. Adaylar, sınavda zorlandıklarını, çok fazla ezber ve bilgi sorusu sorulduğundan şikayetçi oldular.


FİNAL SINAV TARİHLERİ

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimine baktığımızda Bahar Dönemi final sınavlarının 21-22 Mayıs 2022 tarihlerinde yapılacağı görüldü.


YAZ OKULU SINAVI VE DERS SEÇME TARİHLERİ

Bu sene yaz okulu sınavları ise 13 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Yaz okulu almak isteyen öğrenciler için ders seçme işlemleri 20-24 Haziran tarihleri arasında olacak. Yaz okulu için sınav merkezi tercihleri ise 27 Haziran'a kadar yapılabilecek.


AÖF VİZE SINAV SONUÇLARI AÇIKLANIYOR

Anadolu Üniversitesi'nin ilk dönem açıkladığı sınav sonuçlarına göre bir hesaplama yaptığımızda sonuçların bu hafta açıklanması gerekiyor. Vize sınavı, sınavdan 7 gün sonra, final ise 10 gün sonra açıklanmıştı. Buna göre bahar dönemi vize sınav sonuçlarının 18 11 Nisan tarihinde açıklanması bekleniyor.


Sınav sonuçları açıklandığında haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLAYIN İNDİRİN


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç