Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu online mi yüz yüze mi olacak? Son dakika bilgisi geldi 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu online mi yüz yüze mi olacak? Son dakika bilgisi geldi 2023

Anadolu Üniversitesi 2022 2023 eğitim öğretim yılı yaz okulu sınavı ne zaman? Sınav online mi olacak yüz yüze mi? İşte son dakika bilgileri.

AÖF Haberleri 1 Ağu 2023 12:58 6
Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu online mi yüz yüze mi olacak? Son dakika bilgisi geldi 2023

Son dakika: AÖF yaz okulu online mi yapılacak?

AÖF sınavları hakkında karar için bekleyiş devam ederken açıköğretim fakültesinde yaz okulu kaydı yapan on binlerce öğrenci, sınavların online mi yoksa yüz yüze mi yapılacağını araştırmaya başladı. Peki anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu sınavları online mi olacak? Yaz okulu sınavları yüz yüze mi yapılacak? Karar açıklandı mı? İşte son bilgiler.

YAZ OKULU SINAV TARİHİ AÇIKLANDI

Anadolu Üniversitesi resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada yaz okulu sınav tarihine yer verildiği görülüyor. Sınav 19 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak. İşte AÖF resmi sayfası üzerinden yayınlanan son dakika açıklaması ve sayaç:

SINAV ONLİNE Mİ OLACAK, YÜZ YÜZE Mİ?

AÖF sınavlarının online yapılması talepleri sosyal medya üzerinde en çok paylaşılanlar arasında yer alırken bu konuda üniversiteden henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak geçen dönem online yapılan sınavlar için Anadolu Üniversitesi, sınavdan 25 gün önce duyuru yayınlamış ve sınavın online olarak yapılacağını belirtmişti. Şimdi sınava 18 gün kaldı ve henüz herhangi bir duyuru gelmedi. Bu da sınavların yüz yüze yapılacağı anlamına geliyor. Finans7 olarak beklentimiz de yaz okulu sınavının yüz yüze yapılacağı yönünde. Sizce sınav yüz yüze mi yoksa online mi yapılmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Ancak bu hafta Cuma gününe kadar bir duyuru gelmesi durumunda sınavın online olarak yapılabileceği belirtiliyor. Bu konuda henüz bir açıklama gelmedi. Açıklama geldiğinde bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamasını ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 9 Ay Önce
Sınavlar online olsun
Ziyaretçi 9 Ay Önce
Online yapilsin anadolu okadar para alip diplomayi basmayi bile biraktiysa kusura bakmasin online yapsin
Ziyaretçi 9 Ay Önce
online ne olması tüm öğrenciler için iyi olur online olsun
Ziyaretçi 9 Ay Önce
Sınavların online olarak yapılması yönöndeyim deprem bölgesindeki bütün vatandaşları düşünmek lazım
Ziyaretçi 9 Ay Önce
Bence online olması daha iyi. Depremzeler için de daha uygun olur çünkü sınav yerini değiştirmeyi akıl edemeyip sınava giremeyenler olabilir. Ama online olursa herkes istediği yerden girebilir .