Anadolu Üniversitesi AÖF Vize Sınav Sonuçları Açıklandı: İşte Final Sınav Tarihi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Anadolu Üniversitesi AÖF Vize Sınav Sonuçları Açıklandı: İşte Final Sınav Tarihi

Son dakika haberi: Anadolu Üniversitesi AÖF vize sınav sonuçlarını açıkladı. İşte vize sınav sonuçlarına ilişkin bilgiler.

Eğitim 12 Nisan 2022 15:49 0
Anadolu Üniversitesi AÖF Vize Sınav Sonuçları Açıklandı: İşte Final Sınav Tarihi

Son dakika haberi: Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında vize sınav sonuçlarının açıklandığına yer verildi.


Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de 81 il, 29 ilçe ve KKTC'de Lefkoşa olmak üzere 129 sınav merkezinde 4 oturumda gerçekleştirilen Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesi ara sınav sonuçları ilan edildiğine yer verildi.


Öğrenciler, sınav sonuçlarına "aosogrenci.anadolu.edu.tr" internet adresinden erişebilecek. Sınav sonucu için bu sayfaya gidin ve şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra sol menüde not bilgisi kısmından sonuçlarınıza bakabileceksiniz.


ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF 2. DÖNEM FİNAL SINAV TARİHLERİ

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimine baktığımızda Bahar Dönemi final sınavlarının 21-22 Mayıs 2022 tarihlerinde yapılacağı görüldü.


Final sınav sonuçlarının da 2 hafta içinde açıklanması bekleniyor.


ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU SINAVI VE DERS SEÇME TARİHLERİ

Bu sene yaz okulu sınavları ise 13 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Yaz okulu almak isteyen öğrenciler için ders seçme işlemleri 20-24 Haziran tarihleri arasında olacak. Yaz okulu için sınav merkezi tercihleri ise 27 Haziran'a kadar yapılabilecek.


HARFLERİN NOT KARŞILIĞI


Öğrenci sayısının 30 ve üzeri olduğu durumlarda normalleştirilmiş “z değerleri” ve “Harf Notu” karşılıkları Anadolu Üniversitesi tarafından açıklanmıştı. Üniversitenin resmi internet sayfası üzerinden konu ile ilgili duyuru şu şekilde kamuoyu ile paylaşılmıştı:



Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç