Anadolu Üniversitesi AÖF Sınavı Saat Kaçta? İşte Çıkmış Sorular ve Sonuç Tarihi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Anadolu Üniversitesi AÖF Sınavı Saat Kaçta? İşte Çıkmış Sorular ve Sonuç Tarihi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÜ AÖF) vize sınavları için bekleyiş sona eriyor. Sınavlar 2-3 Nisan 'da yapılacak. İşte sınav başlama saati ve sonuçların açıklanmasının beklendiği tarih ile çıkmış soruların linki.

Eğitim 1 Nisan 2022 22:56 0
Anadolu Üniversitesi AÖF Sınavı Saat Kaçta? İşte Çıkmış Sorular ve Sonuç Tarihi

Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları 2-3 Nisan'da.


Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı bahar dönemi vize sınavları için geri sayımda sona gelindi. 2 ile 3 Nisan 2022 tarihlerinde 81 şehirdeki okullarda AÜ AÖF vize sınavları yapılacak. On binlerce adayın katılımı ile düzenlenecek Açıköğretim Sınavları için geri sayımda sona gelinirken adayların en çok araştırdığı konu çıkmış sorular, sınav giriş belgesi çıkarma, sınav süresi ve diğer konular oldu.


SINAV SAATLERİ


Sınavlar her öğrenci için farkı oturumlarda yapılacak. Derslere göre yapılacak sınavlar sabah saat 9.30'da ve öğleden sonra 14.00 'da yapılacak. Sınavlar Cumartesi ve Pazar günlerinde oturumlara ayrıldı ve adaylar sınavlara bu şekilde alınacak. Sınavlara girecek adaylar sınavdan önce sınav merkezlerinde hazır bulunmak zorunda.


SINAV GİRİŞ BELGESİ


AÖF sınav giriş belgesi Açıköğretim Fakültesi öğrenci sistemi üzerinden alınabilecek. Adaylar https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ bu sayfa üzerinden giriş yaparak sınav işlemleri kısmında sınav giriş belgesini çıkarabilirsiniz. Sınav giriş belgesini sınav saatine kadar çıkarıp sınavda hazır bulundurun.


ÇIKMIŞ SORULAR


AÖF'te en çok araştırılan konu ise çıkmış sorular konusu oldu. Öğrenciler , geçen seneki sınavlarda çıkan soruları araştırmaya başladı. AÖF çıkmış sınav sorularına https://ekampus.anadolu.edu.tr/ adresi üzerinden erişebilirsiniz.


SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?


Anadolu Üniversitesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı vize sınav sonuçlarının 11 Nisan tarihinden sonra açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçlarına adaylar AÖF öğrenci otomasyonu sistemi üzerinden erişebilirsiniz.


AÖF sınav sonuçları açıklandığında bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLAYIN İNDİRİN


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç