Anadolu Üniversitesi AÖF Online sınavlarında büyük değişiklik
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Anadolu Üniversitesi AÖF Online sınavlarında büyük değişiklik

Son dakika haberi: Bugün başlayan açıköğretim sınavlarında önemli değişiklik yapıldığı görüldü.

AÖF Haberleri 3 Haz 2023 20:59 2
Anadolu Üniversitesi AÖF Online sınavlarında büyük değişiklik

Bugün başlayan AÖF sınavlarında büyük değişiklik: Soru sayısı çok arttı.

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında bugün final sınavlarının başladığına yer verildi. Final sınavlarının başlaması ile birlikte adaylar, internet üzerinden çevrimiçi olarak sınavlara katılmaya başladı. Başlayan sınavlarda soru saısı adayları şok etti. Sınav yönergesini okumadan sınavlara başlayan adaylar, 20'nci soruya geldiğinde sınavın bitmesini beklerken sınav soru sayısının yükseltildiği görüldü.

DAHA ÖNCE 20'YDİ

Daha önce yapılan AÖF sınavlarıda adaylara toplamda 20 soru soruluyordu. Ancak yeni dönemde bu değişti.

SORU SAYISI 30 OLDU

Bugün başlayan AÖF sınavlarında adaylara her dersten toplamda 30'ar soru soruldu Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada ise sınavda 30'ar soru sorulacağı bildirildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

1-Sınavda her ders için 30 soru ve 40 dakika süreniz olacaktır.

2-Sınav sistemi 3-4-Haziran 2023 ve 10-11 Haziran 2023 tarihlerinde Türkiye saati ile 08.00 ve 23.00 saatleri arasında aktif olacaktır. Sorumlu olduğunuz her bir ders için hangi gün sınava girebileceğiniz öğrenci sayfanızda (aosogrenci.anadolu.edu.tr) yer alan “Sınav Giriş Bilgisinde” belirtilmiştir. Dersinize burada belirtilen gün dışındaki günlerde giremezsiniz.

NEDEN DEĞİŞTİ?

Anadolu Üniversitesi AÖF sınav soru sayısının neden değiştiği konusunda hehrangi bir resmi açıklama yapmadı. Ancak finans7.com olarak öğrendiğimize göre online sınavda kopya çekilmesinin önüne geçilmesi için soru sayısının arttırıldığı öğrenildi.

SİZCE FAZLA MI?

Sizce yine 20 soru mu olmalı yoksa 30 iyi mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadın erkek adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
zaman 30 soruyu okuyup anlayıp cözmeye yetmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ziyaretçi 10 Ay Önce
30 soru çok fazla, zaten sınav heyecanı var zor yetiştiriyoruz.