Anadolu Üniversitesi AÖF final sınav sonuçları açıklanıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Anadolu Üniversitesi AÖF final sınav sonuçları açıklanıyor

Son dakika haberi: Anadolu Üniversitesi AÖF final sınav sonuçları için geri sayımda sona gelindi. İşte sonuçlar hakkında son bilgiler.

AÖF Haberleri 18 Haz 2023 22:35 0
Anadolu Üniversitesi AÖF final sınav sonuçları açıklanıyor

AÖF sınav sonuçları açıklanıyor.

Anadolu Üniversitesi 2022 2023 eğitim öğretim yılı final sınavları geçen hafta yapıldı. 3-4 ve 10-11 Haziran 2023 tarihlerinde yapılan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavlarının ardından öğrenciler, sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı. Peki Anadolu Üniversitesi 2022 2023 eğitim öğretim yılı final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF dönem sonu sınav sonuçları açıklandı mı? İşte gelen son dakika açıklamaları.

FİNAL SINAV SONUÇLARI AÇIKLANIYOR

Gelen son dakika bilgisine göre AÖF sınav sonuçlarının bu hafta açıklanması bekleniyor. Vize sınav sonuçları, sınavın sona ermesinden sonraki 2. pazartesi günü açıklanmıştı. Final sınavları geçen hafta yapılmıştı. Vize sınavında olduğu gibi final sınav sonuçlarının da aynı şekilde açıklanması bekleniyor. Sonuçların 19 Haziran tarihinde açıklanması bekleniyor. Sonuçlar Anadolu Üniversitesi resmi internet adresi öğrenci bilgi sistemi üzerinden kamuoyuna açıklanacak. Sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

AÖF YAZ OKULU NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesine baktığımızda AÖF yaz okulu başvurusu için 14 günlük süre kaldığı görülüyor. 3 Temmuz'da başvuruların başlaması bekleniyor. Başvuru başladığında haberdar olmak için yukarıdaki linklerden mobil uygulammaızı ücretsiz indirebilirsiniz.

Kadın erkek diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç