Anadolu Efes Real Madrid Final Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Anadolu Efes Real Madrid Final Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Final Four'da Anadolu Efes ile Real Madrid finalde karşı karşıya gelecek. Peki karşılaşma ne zaman saat kaçta hangi kanalda olacak? İşte detaylar.

Spor 20 Mayıs 2022 08:38 2
Anadolu Efes Real Madrid Final Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Anadolu Efes bu akşam Olympiakos'u yendi ve Final Four'da art arda 3'üncü defa finale kalma başarısı gösterdi. Anadolu Efes'in finale kalmasından sonra en merak edilen konu finalin ne zaman kimle oynanacağı konusu oldu. Peki Anadolu Efes finalde kimle oynayacak? Basket maçı ne zaman oynanacak? İşte son gelişmeler.

Karşılaşmaya üstün başlayan takım Yunan ekibi oldu.  Anadolu Efes, ilk çeyreği 21-18 geride kapattı. Daha sonra ikinci çeyrekte de aynı görüntü devam etti ve ilk yarı, Yunan ekibinin 43-42'lik üstünlüğü ile sona erdi. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Anadolu Efes kontrolü eline almaya başladı. Ağırlığını sahaya koyan temsilcimiz , son periyota 3 sayı önde girdi. Son periyotta da baskılı ve dengeli oyununu sürdüren Anadolu Efes, sahadan 77 74 önde ayrıldı ve üst üste 3'üncü defa Final Four'da adını finale yazdırma başarısı gösterdi.

RAKİP REAL MADRİD

Anadolu Efes'in finaldeki rakibi Real Madrid olacak. Barcelona'yı eleyen Real, finalde temsilcimiz ile parkede karşılaşacak. 

MAÇ SAAT KAÇTA?

Final Four final karşılaşması temsilcimiz Anadolu Efes ile Real Madrid arasında oynanacak. Karşılaşma 21 Mayıs Cumartesi günü saatler 20.00'ı gösterdiğinde başlayacak.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Karşılaşma Bein Sport üzerinden şifresiz şekilde izlenebilecek. 

Sizce Anadolu Efes Real Madrid karşılaşmasında kazanan kim olur? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Olimpiaokos maçından sonra o tempoyla reaalide geçeriz diye düşünüyorum ama Larki ve mircic yüksek post üçlükler atar da az top kayıpları yapar ve ser savunma yaparsak bu finalin finalisti oluruz adam adama savunma çok önemli ..bol şanslar Anadolu Efes kalbimiz seninle.🏀
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ben gizem.. bence efes 82 78 yenecek