Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri Dizinin Fragmanı Yayınlandı (Amazon Prime Nasıl Üye Olunur, Türkiye Ücreti Ne Kadar)

Yüzüklerin Efendisi hayranlarını sevindiren fragman sonunda geldi.

Dünya üzerinde yüz binlerce kullanıcıya erişen Amazon Prime adlı platform üzerinden Yüzüklerin Efendisinin dizisi yayınlanacak. Büyük bir merakla beklenen dizinin ilk bölümünün fragmanı büyük heyecan uyandırdı. 

2001 senesinde çıkan Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşlilği filmi ile büyük bir izlenmeye ulaşan, tüm dünyada izlenme rekorları kıran serinin ikinci filmi 1 sene sonra vizyona girmiş ve İki Kule adı ile vizyona giren film serisinin ikincisi, yine gişe rekorları kırmış ve satışlarda ilk sıralarda yer almıştı. Serinin son filmi olan Kralın Dönüşü ise yine 1 sene sonra çıktı. 2003 senesinde vizyona giren ve serinin final filmi olan Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü filmi byük bir ilgi görmüştü.

Kitapları da çok satan filmin şimdi de dizisi çekiliyor. Gelen son dakika bilgilerine göre diziden ilk fragman geldi.

1. SEZON 1. BÖLÜM TARİHİ

Amazon Prime tarafından yapılan son dakika açıklamasında dizinin Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri adı ile yayınlanacağına yer verilirken ilk sezonun 8 bölüm süreceği, ilk bölümün adının ise Shadow of the Past , yani Geçmişin Gölgesinde adı ile yayınlanacağına yer verildi. 

İlk bölüm 2 Eylül günü yayınlanacak ilk bölümün ardından 7 bölüm daha yayınlanacak. 5 sezon çekilecek şekilde planlanan dizinin toplamda 50 saat süreceği bildirildi. 

D. Payne ve Patrick McKay ikilisi tarafından yayınlanacak yapımın kadrosunda ise Peter Mullan, Cynthia Addai-Robinson, Nazanin Boniadi, Benjamin Walker, Morfydd Clark, Ismael Cruz Cordova, Robert Aramayo ve Augustus Prew gibi oyuncular var.

Dizi, Yüzüklerin Efendisi film serisinin geçmişini anlatacak. Evrendeki ikinci çağ olarak bilinen dönemde yüzüklerin dövülmesi, Karanlık Lord Sauron'un yükselişi ve Numenor'un destansı hikayesi anlatılacak. 

İşte fragman:

AMAZON PRİME NASIL ÜYE OLURUM?

Amazon Prime ücretsiz deneme üyeliğine kaydolmak için: Amazon Prime Ücretsiz Deneme sayfasına gidin. 30 Gün Ücretsiz Dene'ye tıklayın. Normal üyelikler ise Amazon Prime'nin resmi sayfası üzerinden alınmaktadır. 

AMAZON PRİME FİYATI NE KADAR?

Türkiye'de 2020'den beri faaliyet gösteren Amazon Prime'ın abonelik ücreti aylık olarak 7,90 TL seviyesinde bulunuyor.

Sizce nasıl olmuş? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.