Yeni yargı paketi ne zaman meclise gelecek , ne zaman çıkacak af olacak mı? İşte TBMM gündemi

7. yargı paketi ne zaman meclise gelecek? Yeni Yargı Paketi ne zaman çıkacak?

Yüz binlerce vatandaşı yakından ilgilendiren 7. yargı paketi kısa sürede meclise gelecek. 7. Yargı Paketini bekleyen vatandaşlar ise yeni yargı paketinin ne zaman meclise geleceğini , ne zaman meclisten geçeceğini ve yürürlüğe gireceğini araştırmaya başladı.

ADALET BAKANI BEKİR BOZDAĞ'DAN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ geçen haftalarda yaptığı açıklamada yeni yargı paketi ile ilgili, "Arabuluculuğun kapsamını genişletiyoruz. Kamuoyunu memnun edecek düzenlemeler olacak. Kabine toplantısında arz edilmesinden sonra kamuoyuna açıklayacağız. Meclis açıldığında Meclis gündemine gelmesini ve 1 Ocak'tan önce yasalaştırılmasını planlıyoruz" açıklamalarında ublundu.

MECLİS GÜNDEMİ AÇIKLANDI

TBMM gündemi önceki gün açıklandı. Dün açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, önce memur ve emeklilerin maaş zamları düzenlemesinin meclisten geçeceğini söyledi. Daha sonra Bursa'da kurulacak Ajans için kanun teklifinin geleceğini söyleyen Turan, bundan sonra da sözleşmeli personellere kadro ve emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesinin meclise geleceğini söyledi. Turan bu sürecin Şubat sonuna kadar sürebileceğini söyledi.

YARGI PAKETİ NE ZAMAN MECLİSE GELECEK , NE ZAMAN ÇIKACAK?

7. Yargı paketinin Şubat ayından sonra meclise geleceği bekleniyor. Yargı paketi gelince haberdar olmak için TIKLA İNDİR

GENEL AF VAR MI?

Yargı paketinde hasta ve yaşlı hükümlülere ilişkin düzenleme yer alacak. Ancak af konusunda herhangi bir düzenleme yargı paketinde yer almıyor. Sizce af olmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.