WhatsApp'a beklenen özellik sonunda geldi: Mesaj düzenle özelliği nasıl kullanılır?

WhatdsApp'ın yeni özelliği sonunda geldi.

Dünyanın en çok kullanılan mobil uygulamaları arasında yer alan WhatsApp'tan son dakika haberi geldi. Gelen haberde WhatsApp'ın beklenen mesaj düzenleme özelliğini kullanıma açtığına yer verildi. Yayınalanan yeni düzenlemeye göre artık bir mesajı gönderdikten sonra mesajı düzenleyebileceksiniz.

Geçen hafta ortaya çıkan özellik şimdi masaüstü uygulamasına da geldi. WABetaInfo tarafından yayınlanan özelliğe baktığımızda artık WhatsApp'ta gönderilen mesajların düzenlemesine imkan verilecek. 5 yıllık geçmişe sahip olan, uzun dönem önce gündeme gelen bu özellik, sonunda bugünlerde WhatsApp'a geldi.

Düzenle özelliğinin sonunda kullanıcıların hizmetine sunulmasından sonra artık kişiler, bir mesajı gönderdikten sonra o mesajın üzerine tıklayarak düzenle kısmına giderek mesajı değiştirebileceksiniz.

WhatsApp'ın bilgisayar üzerinde kullanılan uygulamasının Beta güncellemesi, mesaj düzenle özelliğini açtı. Söz konusu özelliği kullanmak isteyenler, son 14 dakika içinde gönderdikleri herhangi bir mesaja sağ tıklayarak çıkan seçeneklerden "Mesajı düzenle" seçeneğine basabilir ve bu şekilde mesajı düzenleyebilecek.

TEK HAKKINIZ YOK

Mesajı düzenlemek için tek hakkınız değil birden fazla hak olacak. Bir mesajı istediğiniz kadar düzenleyebileceksiniz. Söz konusu özellik şimdi sadece metin mesajlarında düzenlemeye imkan veriyor. Fotoğraf ile birlikte bir yazı gönderiyorsanız bu mesajı düzenleyemiyorsunuz. Bu özelliğin de ileride gelmesi bekleniyor. Sizce bu özellik nasıl? İyi mi oldu kötü mü? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

İşte yeni özellikten gelen görüntüler:

Finans7.com | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.