Üniversiteler açılacak mı? Son dakika açıklaması geldi

Son dakika haberi: Üniversitelerin açılması ile ilgili flaş kulis bilgisi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden sonra bölgede OHAL ilan edildi ve daha sonra üniversiteler tüm Türkiye'de kapatıldı. Tüm üniversitelerin kapatılmasının nedeni ise tüm KYK yurtlarının depremzedelere tahsis edilmesi oldu. Depremde evleri yıkılan vatandaşlar, yıkılan evlerinin yerine yenileri yapılana kadar konteyner evlerde, otellerde ve KYK yurtlarında kalacak.

ÜNİVERSİTELER AÇILACAK AMA...

Gazeteci Fatih Altaylı bir son dakika açıklamasında bulundu. Kulislerden aldığı son dakika bilgisini paylaşan Altaylı, hükümetin üniversiteleri açacağını , ancak hata ettik dememek için bir süre bekledikten sonra üniversitelerin açılacağını söyledi ve "Üniversitelerin kapatılmasına ve yurtların boşaltılmasına karşı tepkiler yükselince yanlıştan dönülme kararı alındığı bilgisi geldi. Üniversiteleri açacaklarmış. Ancak bunu hemen yapıp ‘Hata etmişiz’ dememek için bir süre bekleyecekler galiba. Ama açacaklar ifadelerini kullandı.

Sizce üniversiteler açılmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Üniversiteler açıldığında haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.