TikTok'ta yeni para kazanma yolu: TikTok'u olan herkese 700 dolar

TikTok'ta videodan para kazanma dönemi: Yeni özellik açıklandı.

TikTok kullananlaır ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada TikTok kullanıcılarının artık sadece canlı yayından değil başka yollardan da para kazanabileceğine yer verildi. Yeni özellik ile bir TikTok kullanıcısına 13 bin 750 TL'lik para kazanma imkanı sunulacak. Peki bu nasıl olacak? TikTok kullananlar nasıl para kazanabilecek?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu TikTok'a gelen yeni özellik “Effect Creator Rewards” adı ile duyuruldu. Söz konusu özellik ile birlikte içerik üreticileri daha fazla para kazanabilecek. Söz konusu yeni hamle ile birlikte bir TikTok kullanıcısı, efekt oluşturarak para kazanabilecek. Söz kounsu efektler platforun Effect House adı verilen artırılmış gerçeklik efektleri yapmaya yardımcı olan aracı tarafından yapılagbilecek. Söz konusu özelliğin şimdiye kadar bazı ülkelerde kullanıma sokulduğu, o ülkelerin ise şu şekilde olduğu bildirildi:

ABD,
Fransa,
Almanya,
İtalya,
İspanya
Birleşik Krallık

6 MİLYON DOLAR FON AYRILDI

Söz konusu proje için TikTok 6 milyon dolarlık fon ayırdı ve içerik üreticisi bir efekt yarattıktan sonra 90 günde o efekt 500 bin videoda kullanılırsa bunu ,reten 700 dolar kazanacak. Eğer bu sürede 100 bin videoda kullanılırsa 140 dolar verilecek. 1 milyon videoda kullanılması durumunda 1400 dolar kazanabilecek.

Bir kişi o efekt ile 10 video çekse de bu 1 sayılacak.

Finans7.com | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.