Temizlik, güvenlik, klinik destek, hasta karşılama... Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kura çekimi başlıyor

Temizlik personeli, güvenlik görevlisi, klinik destek ve hasta karşılama personeli alımı kura çekimi başlıyor.

Sağlık Bakanlığı 2022 yılı 11 bin 317 sürekli işçi alımı duyuruu geçen ayın sonunda yayınlandı ve başvurular 2 Aralık tarihine kadar alındı. Başvurular ise İŞKUR üzerinden alındı. İŞKUR üzerinden başvuruların başlamasından sonra  yüz binlerce kişi ilana başvuru yaptı. Temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı, hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, elektrikçi, inşaat boyacısı, marangoz, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı, biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı kadrolarına yapılacak 11 bin 317 işçi alımında adaylar kadrolu olarak istihdam edilecek. Kadın erkek öğrenciler bu sayfada >>> Bilgi Alış Verişi için TIKLA TAKİP ET

Başvuruların yapılmasının ardından en merak edilen konu kura çekimi oldu. Sağlık Bakanlığınca yayınlanan açıklamada kura çekiminin 28 Aralık 2022 tarihinde yapılacağına yer verildi. 28 Aralık tarihine ise saatler kaldı. Kura çekimine saatler kala vatandaşlar, kura çekimi canlı yayınının saat kaçta başlayacağını, canlı yayının nerede nasıl yayınlanacağına yer verildi. Biz de finans7haber olarak bu yazımızda kura çekimi hakkında detaylara yer verdik.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KADROLARI

Toplamda 10 kadroya kamu işçisi alımı yapılacak. Yapılacak kamu işçisi alımında en fazla alım temizlik personeli ve güvenlik görevlisi kadrolarına atama yapılacak. Sağlık Bakanlığı 81 ilde yapılacak sürekli işçi alımında kadrolar şu şekilde duyuruldu:

MÜLAKAT YOK

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonucunda adaylar direk atanacak. Herhangi bir mülakat aşaması olmayacak. Asil olarak çıkan adaylardan evrak isteniyor. Evrakları teslim etmeyenler , şartları uymayanların yerine yedek adaylardan aday çağrılacak.

KURA ÇEKİMİ BAŞLIYOR

İşçi alımında kura çekimine saatler kaldı. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında kura çekiminin tarihi ve yeri ile detaylar şu şekilde:

Kura Yeri    :    ANKARA
Kura Tarihi    :    28.12.2022
Kura Saat Dilimi    :    Gün Boyunca (09:00 - 18:00)

28 Aralık tarihinde saat 9'da başlayacak kura çekiminin canlı yayını başladığında haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com |Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.