Squid Game Oluyor: 4,5 Milyon Dolarlık Yarışmaya Türkiye'den Başvuru Başladı

Son dakika : Squid Game gerçek oluyor: Yarışma başvuruları başladı.

Geçen sene Netflix üzerinde çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı kasıp kavuran Squid Game adlı dizi, kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenmişti. İkinci sezonu büyük bir heyecan ve merakla beklenen Squid Game ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

NETFLİX'İN EN POPÜLER DİZİLERİ ARASINDA

Söz konusu dizi, son dönemlerde çıkan diziler arasında öne çıkıyor ve dizi film platformu Netflix'in en çok izlenen dizileri arasında öne çıkıyor. Söz konusu dizinin ikinci sezonu için beklenen onay geçen gün gelmiş ve ikinci sezonun tanıtımı yapılmıştı. Söz konusu tanıtım şu şekilde:

GERÇEK OLUYOR

Bu akşam bir son dakika geldi. Yapılan son dakika açıklamasında Squid Game adlı yarışmanın gerçek olacağına yer verildi. 

456 KİŞİ ALINACAK

Söz konusu yarışma için başvuruların başladığı ve toplamda 456 kişinin yarışmaya alınacağına yer verildi.

ADI BELLİ OLDU

Söz konusu yarışmanın adı da belli oldu. Squid Game The Challange adı ile söz konusu yarışma programı yayınlanacak. Reality programında toplamda 456 adet yarışmacı büyük ödül için ter dökecek.

BÜYÜK ÖDÜL 4.56 MİLYON DOLAR

Edinilen bilgilere göre söz konusu yarışmada katılımcılara 4.56 milyon dolarlık büyük ödül dağıtılacağına yer verildi. 

ZARAR GÖRMEYECEKLER

Bilindiği üzere Squid Game'nin dizisinde yarışmada başarısız olanlar vurularak öldürülüyordu. Yarışmanın gerçeğinde tabiki de kimse öldürülmeyecek :). 

Yapılan açıklamada yarışmanın zor olacağı ve yarışmacıların odlukça zorlanacağı, büyük ödülü kazanabilmeleri için üst düzey performans göstermesi gerektiğine yer verildi. 

BAŞVURULAR ALINMAYA BAŞLADI: DÜNYANIN HER YERİNDEN BAŞVURU YAPILABİLİYOR

Edinilen son dakika bilgilerine göre yarışmaya dünyanın her yerinden isteyen herkesin başvuru yapabileceğine yer verildi. Söz konusu yarışmaya İngilizce bilen herkesin başvuru yapabileceği bildirildi. Yarışma başvuru sitesinde açıklama şu şekilde:

"Reality TV tarihindeki en büyük oyuncu kadrosuna sahip 456 gerçek oyuncu, 4,56 milyon dolarlık hayat değiştiren nakit ödülün peşinde oyuna girecek. Squid Game'i kazanmak için gerekenlere sahip misiniz? Bu tur için Front Man, dünyanın herhangi bir yerinden İngilizce konuşanlar arıyor. Bahisler yüksek, ancak bu oyunda en kötü kader eve eli boş dönmek."

https://www.squidgamecasting.com/

Yarışmaya başvuru yapmak için yukarıdaki adrese gitmeniz gerekmektedir. Linki kopyalayıp yeni sekmede açın ve başvurunuzu bu sayfa üzerinden yapın.

Başvurular bugün başladı. Peki siz katılır mısınız? KAtılsanız kazanır mısınız ? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.