Son Dakika Haberi: İstanbul'da Bir AVM'de Silahlı Çatışma Çıktı

Son dakika haberi: İstanbul'da silahlı çatışma çıktı.

İstanbul'da bir AVM'den son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre İstanbul'da iki grup arasında silahlı bir çatışma çıktığı öğrenildi.

Çevredeki vatandaşlar durumu sosyal medyada şu şekilde aktardı: 

istanbul'da avm silah sesleri ne olduğunu anlayan var mı?

istanbul da silah seslerinin ortasında kaldık ortalık karıştı.

DETAYLAR GELDİ

Gelen görüntülere baktığımızda iki grup arasında , henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktığı öğrenildi.

Çıkan tartışmada önce karşılıklı laf dalaşı başladı. Tartışmanın sürmesi üzerine iki grup önce bir birinin üzerine yürüdü. Daha sonra araya birkaç kişinin girdiği ve kavgayı yatıştırmaya çalıştığı görüldü. Bu sırada gruptakilerden biri silahını çekti ve tartıştığı kişilerin üzerine ateş etmeye başladı.

KALABALIK BÜYÜK PANİK YAŞADI: 4 YARALI

Bölgeden gelen bilgilere göre silahlı saldırıda 4 kişinin yaralandığı öğrenilirken bölgede vatandaşların büyük panik yaşadıkları da görülüyor. Olay sonrası AVM'nin güvenliği hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede bölgyee çok sayıda polis ve ağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri olaya müdahale etti . Sağlık ekipleri ise yaralananlara olay yerinde ilk müdahalesini yaptı ve bölgedeki ambulanslarla en yakındaki hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavi altına alındığı öğrenildi. 

Bölgeye gelen polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı ve görgü tanıkları ile kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

DETAYLAR GELİNCE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.