Son Dakika CHP'de Neler Oluyor?

CHP'de neler oluyor? Kılıçdaroğlu tüm milletvekillerini çağırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndna bir son dakika açıklaması geldi. Kılıçdaroğlu, Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada "Partimizin tüm milletvekilleri, derhal İstanbul il başkanlığı binamıza doğru yola çıkın." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması sosyal medya üzerişnen dakikalar içinde yankı bulurken ne olduğu merak konusu oldu.

KAFTANCIOĞLU'NUN CEZASI ONAYLANDI

Yargıtay'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında devam eden 5 davasından 2'sini düşürdüğü 3'ünü onadığı açıklandı.

 Kaftancıoğlu hakkında siyasi yasak geleceği ve cezaevine gireceği iddia edildi. Karar sonrası konuşan Kaftancıoğlu şunları söyledi:

"Burada mesele Canan Kaftancıoğlu'na ne ceza verildi, nasıl verildinin ötesinde, bu ülkede hukukun geldiği nokta hukuksuzluğun hepimize yaşattığı mağduriyet. Biz iktidardaki kötülüğü gönderinceye kadar bu ülkede sadece Canan Kaftancıoğlu için değil 84 milyon için hukukun üstünlüğünü yeniden sağlayıncaya kadar he rşekilde çalışmaya, çalışmaya, çalışmaya devam edeceğiz. Şimdi İstanbul'a giderek yine çalışmaya devam edeceğim. Asla ve asla umudunuz kaybetmeyin. İktidardaki kötülüğü bizler umudu örgütleyerek göndereceğiz. İşte o zaman bu ülkede gerçek adalet ve gerçek hukuk tesis edilmiş olacak. Hepinizi kocaman kucaklıyorum."

Bu gelişme sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüm vekillerin İstanbul il başkanlığına gelmesini istedi. Kılıçdaroğlu'nun partili vekilleri çağırması sonrası bir toplantı yapılması, toplantıdan sonra ise bir basın açıklaması yapılması bekleniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.