Oy verme işlemi sona erdi: Sandıklar açılmaya başlandı: Cumhurbaşkanlığı, milletvekili seçim sonuçları 2023

Son dakika: Sandıklar kapandı oylar sayılmaya başlandı: Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Ve beklenen gün sona erdi. Sabah saat 08.00'da başlayan oy verme işlemi az önce sona erdi ve saat 17.00 itibarıyla sandıklar açılarak oylar sayılmaya başlandı. Oyların sayılmaya başlaması ile birlikte sonuçlar büyük bir merak içinde beklenmeye başladı. Peki seçim sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı seçimini kim kazandı? Milletvekili seçim sonuçları saat kaçta belli olacak?

YSK'DAN AÇIKLAMA

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Yener yaptığı son dakika açıklamasında seçimlerin sorunsuz şekilde sona erdiğini söyledi. Yener açıklamasında, "Seçim sorunsuz olarak devam ediyor. Bir sandık kurulu üyesi ve bir vatandaş kalp krizi sebebiyle vefat etti. Bunun dışında bir olumsuzluk yok" ifadelerini kullandı.

SANDIKLAR AÇILMAYA BAŞLANDI

Sandıklar saat 17.00'dan itibaren açılmaya, oylar sayılmaya başlandı. Sayımı tamamlanan oyların sonuçları YSK'ya iletilmeye başlandı. YSK takvimine göre sonuçların saat 21.00'dan sonra açılanacağı bildirildi. Ancak YSK bu saati geri çekebilir. Sonuçlar açıklanınca finans7.com'da olacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.