Nasıl Bu Kadar Cani Olabiliyorsunuz: SMA'lı Oğlu İçin Toplanan Para ile Sefa Sürdü

Son dakika haberi: SMA hastası oğlu için toplanan para ile lüks hayat yaşamaya başladı.

Star Tv ekranlarında Serap Paköz'ün sunumu ile yayınlanan Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde adlı programda izleyenleri şok eden olay ortaya çıktı. 

Sosyal medya üzerinde sıkça karşılaşılan SMA hastaları için bağış toplama , dolandırıcıların her zaman hedefindeydi. Ancak bir anne, çocğu için toplanan paralar ile lüks hayat sürmeye başladı.

HESAPTA BİRİKEN TOPLAM PARA

SMA hastası olduğu öğrenilen 4 yaşındaki Mustafa Yağız Gülmez'in tedavi olması adına Antalya'da izinsiz yardım kampanyası başlatıldı. Söz konusu yardım sürecinde baba Gökhan Gülmez, dolandırıcılık suçlaması ile cezaevine girdi. Annesi ise çocuğu için toplanan toplamda 167 bin dolar para ile iş yapmaya başladı. 

ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Gelen bilgilere göre 4 yaşındaki SMA hastası Mustafa, geçen haziran ayında hayatını kaybetti. SMA hastası minik çocuğun hayatını kaybetmesinden sonra ortaya birçok iddia atıldı.

Star Tv ekranlarında yayınlanan Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde adlı programa başvuran Ayfer Keser adlı kadın, Didme Gülmez'in eşi ile yasak aşk yaşadığını ve yardımdan gelen paralarla sefa sürdüklerini söyledi.

İddialara göre Güler'in hesapta toplanan paraları oğluna kullanmak yerine lüks araçlar alıp sattığı ve oto galeri, oto yıkama açmak için satın almalara başladığı belirtildi.

OĞLUNUN FİŞİNİ ÇEKME TEŞEBBÜSÜNDE BULUNDU

Bunun yanı sıra anne Gülmez'in 4 yaşındaki SMA hastasının , çocuğunu hayata bağlayan fişi çekme teşebbüsünde de bulunduğu belirtildi.

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI

İddiaların ardından canlı yayında polis ekipleri, cani anneyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Finans7.com | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.