Kılıçdaroğlu 22.00'da Açıklayacağım Dediği Şeyi Açıkladı

Kılıçdaroğlu şunları söyledi: 

"Sevgili halkım iyi akşamlar. Bugün şehitlerimiz var . Evlatlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Böylesine acı bir günde böyle bir acı konuşma yapmak beni üzüyor. Ama bu benim görevim. Bugün bürokratlarımıza seslendim. Az da olsa suça bulaşanların hizmet ettikleri kişiler tarafından hiç umursanmadıkları söyledim . Onların kendilerini kurtarma planında siz yoksunuz. Ülkemizin dürüst bürokratlarına selamlar olsun. Onların başımızın üstünde yeri var. İktidarımızda onları çok güzel yeri var. Hepsinden Allah razı olsun.

Sarı bürokratlar, sizler devleti kanun dışı talimatları uygulayarak adeta bitkisel hayata soktunuz. Bu süreçte kendinizi de bitirdinz. Öncelikle birazdan açıklayacağım şey skandallarla yolsuzluklara dikkat çekmek değil. Bunu zaten herkes biliyor. Amacın komaya sokulan bu devi uyandırmak ve çalışır hale getirmektir. Sarılar inin kurtarın kendinizi. Çok geç olmadan küçük cezalarla kurtulabileceğiniz şekilde çıkın. Onların planında sizler yoksunuz.

Bugün ben içlerinden birini açıklıyorum. 

Bir vakıf kurduruyorlar. Amerika'da. Ülkeyi Kataristana dönüştürenler Amerika kanunlarının arkasına gizlenebilirler. Yani hukuksuzlukla yok ettikleri ülkeden huıkuk için ABD'ye kaçmaya çalışıyorlar. Paravan bir vakıf kruuyorlar. Başına bir ABD vatandaşını koyuyorlar." dedi.

Kılıçdaroğlu açıklamasında Türkiye'den bazı vakıflar aracılığıyla paraların ABD'ye kaçırıldığını söyledi. 

İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının tamamı:

Bize Katılın hashtagı ile paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Onlar kaçacak yer ararken, bizim başka memleketimiz yok. Biz bir yere gitmiyoruz, bu devleti birlikte ayağa kaldıracağız. Başını dik tut sevgili halkım. Sen varsın ve daha iyisini hak ediyorsun. Geliyor mutlu, huzurlu günler!" ifadelerini kullandı ve şunları söyledi:

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.