Emekli maaşı neden 5500 TL yatmadı?

Emekli maaşı neden 5500 TL yatmadı?

Emekli maaşları neden 5500 TL yatmadı sorusu son günlerde internet üzerinde araştırılmaya başlandı. Bazı emekli vatandaşlar, maaşlarının 5 bin lira civarında yattığını , neden 5 bin 500 lira yatırılmadığını araştırmaya başladı.

ERDOĞAN AÇIKLADI: EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 5500 TL

Cumhurbaşkanı Ocak ayı başında yaptığı açıklamada en düşük emekli maaşının 5 bin 500 liraya çıkarılacağını söyledi ve " Buradan memurlarımıza ve tüm emeklilerimize ocak ayı maaş artışlarının yüzde 30 olarak uygulanacağı müjdelerini veriyoruz. En düşük emekli maaşının da 5 bin 500 lira olacağını duyuruyoruz. Yılın ikinci yarısı için toplu sözleşme ve enflasyon farkı göz önünde bulundurularak yeni artışlar yapılacağını hatırlatmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

NEDEN YATMADI?

Bazı emekliler , maaşlarının 5 bin 500 lira değil daha düşük seviyede yattığını söyleyerek bunun nedenini araştırmaya başladı. Sizin maaşınız ne kadar yattı? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer emeklilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz. Bu konuda henüz bir açıklama gelmedi. Açıklama gelir gelmez haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.