ASHB mülakatsız 2431 yurt yönetim personeli, ASDEP ve destek personeli alımı sona eriyor 2023

ASHB 2431 personel alımı başvurusu sona eriyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına mülakat şartı olmaksızın farklı unvanlarda 2431 personel alımı yapılıyor. Bakanlık tarafından geçen hafta yayımlanan ve başvurusu 28 Nisan tarihinde başlayan başvurular için sona gelindi. Peki hangi kadrolarda personel alımı yapılıyor? Başvuru şartları nedir? ASHB mülakatsız personel alımı ne zaman sona erecek? Detaylar yazımızda.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Alım yapılacak kadrolar şu şekilde; 66 engelli bakıcısı, 533 yaşlı bakıcısı, 394 çocuk bakıcısı, 17 bakım personeli, 243 temizlik görevlisi, 8 şoför, 23 yurt yönetim personeli, 72 sosyal çalışmacı, 122 psikolog, 32 fizyoterapist, 22 çocuk gelişimcisi, 20 diyetisyen, 105 öğretmnenn, 8 avukat, 41 diğer sağlık personeli, 124 hemşire, 225 büro personeli, 8 tekniker, 11 teknisyen, 223 güvenlik görevlisi, 134 ASDEP personeli.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

a) 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen koşulları taşımak,

b) Son müracaat tarihi itibariyle başvuru yapılan pozisyon için istenilen bölümden mezun olmak (başvurduğu sözleşmeli personel pozisyonu için belirlenen öğrenim düzeyinin üstü bir öğrenim düzeyinde mezun durumda olup bu öğrenim düzeyinde KPSS puanı bulunan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.),

c) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak,

ç) 65 yaşını bitirmemiş olmak,

d) 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel pozisyonunda görev yapmakta iken, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.

MÜLAKAT YOK

Personel alımında mülakat olmayacak. Mezuniyet şartını taşıyan adaylar ilana başvuru yapabilecek ve adaylardan en az 60 KPSS puan şartı aranacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 431 personel alımı için başvurular 28 Nisan 2023 - 8 Mayıs 2023 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilecek.

Finans7.com I Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.