Alman Basınından Flaş İddia: Mesut Özil Fenerbahçe'den Ayrılıyor

Kadro dışı kalan Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrılıyor.


Geçtiğimiz hafta bir son dakika bilgisi geldi ve Fenerbahçe'de iki ismin kadro dışı kaldığı bildirildi. Kadro dışı kalan isimlerden ilki Mesut Özil olurken diğer isim ise Ozan Tufan oldu. Fenerbahçe'ye geldikten sonra bir türlü form tutturamayan ve tepkilere neden olan Mesut Özil'in kadrodan çıkarılmasının ardından takımdan da gönderileceği konuşuluyor.


Kadro dışı kalan iki ismin yankıları spor dünyasında sürerken özellikle Mesut Özil'in kadro dışı kalması Alman basını başta olmak üzere dünya basınında yer aldı. Fenerbahçe , henüz MEsut Özil'in neden kadro dışı bırakıldığını açıklamazken MEsut Özil'in takımdan ayrılacağı iddiaları gündeme gelmeye başladı. Almanya'da yayın yapan Bild Gazetesi, Özil'in Fenerbahçe'den ayrılacağını iddia etti.


Bild Gazetesi'nde yer alan habere baktığımızda Mesut Özil'in Fenerbahçe'den ayrılmak istediği ve Amerika Birleşik Devletleri'ne transfer olmak istediği bildirildi. Söz konusu haberin detayında Özil'in MLS kulüpleri ile görüşmelere önümüzdeki günlerde başlayabileceği iddia edilirken Ocak 2021'de büyük bir beklenti ile Fenerbahçe'ye gelen Mesut Özil'in masalı sona eriyor denildi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.