Aleyna Tilki'den Mini Etek Açıklaması: Seve Seve Göreceksiniz

Son dakika haberi: Aleyna Tilki'den frikik açıklaması.

Genç yaşına rağmen kısa sürede üne kavuşan, sesinin yanı sıra giydikleri ile de sürekli gündmee gelne Aleyna Tilki, geçen gün yine giydiği bir kıyafet ile gündeme geldi. 

İstanbul Etiler'de bulunan bir kulüpten çıkan Aleyna Tilki, süper mini eteği ile dikkatleri üzerine çekerken aracına geçtiği sırada süper mini eteği ile zor anlar yaşadı. Eteğini çekiştirerek kapatmaya çalışan genç şarkıcı, frikik vermekten kaçamadı ve gündemde ilk sıradaki yerini aldı.

Magazin gündeminde ilk sıralarda sürekli yer alan Aleyna Tilki, bu halleri gündemde çok konuşulurken Aleyna Tilki'den son dakika açıklaması geldi.

Kendisine yöneltilen eleştirilere cevap veren Tilki, "Ne giyineceğim sizi zaten asla ilgilendirmez" dedi ve yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Dünkü habere verilen tepkileri görünce ben. Sizin teşir olarak nitelendirdiğiniz fotoğraflarımın hepsi profosyonel bi ekiple yaptığım stylingler ve çekimlerdir (ne giyineceğim sizi zaten asla ilgilendirmez) ama bu benden habersiz çekilen fotoğraf magazincilik değil sınır ihlalidir… Ve bu fotoğrafı çekip servis edeni değil de ‘beni’ hedef gösteren kitlenin samimiyetsizliği zaten ortadadır… Ben o kitlenin kendi yetersizliklerine asla hassasiyet göstermeyeceğimi son kez söylüyorum…

Hepiniz bedenlerin ötesindeki hikayeleri seve seve göreceksiniz! :Ddd Son şarkımda da gayet duygu dünyasını hakikatle aktardığımı düşünüyorummm. Kalbime güveniyorum"

İşte Aleyna Tilki'nin o görüntüleri:

Finans7.com | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.