A Haber'de son dakika açıklaması: Taşerona kadro geliyor

A Haber açıkladı: Taşerona kadro geliyor.

A Haber'de yayınlanan son dakika haberinde taşerona kadro ile ilgili dikkat çeken ifadelere yer verildi. Meclisin çalışmaya başlaması ile birlikte çözüm bekleyen birçok konunun gündeme geleceğini söyleyen A Haber, taşerona kadro konusunun gündeme geleceğini söyledi.

MECLİS BAŞKANI DA SEÇİLDİ: ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

TBMM'de Cumhurbaşkanının, vekillerin ve bakanların yemin etmesinden sonra meclis başkanlığı seçimleri yapıldı. Meclis Başkanlığı seçimlerinin de sona ermesinden sonra artık TBMM, yasama yılına başlıyor. Yasama yılını da yoğun bir gündem bekliyor. Beklenen yoğun gündem maaş zamları, yeni ekonomi paketi, kira düzenlemesi ve taşerona kadro olacak.

A Haber'de yayınlanan haberde meclisin çalışma mesaisi şu şekilde verildi:

Hükümete yakınlığı ile bilinen A Haber'de yayınlanan haberde ilk olarak bir ekonomi paketinin hazırlandığı ve hazırlanan ekonomi paketinde ev hanımlarına emeklilik, Aile ve Gençlik Bankası'nın kurularak evleneceklere faizsiz 150 bin TL kredinin yer alacağı bildiirlidi. Daha sonra kira yasası hızlıca meclise gelecek ve fahiş zam yapan ev sahiplerine 3 yıla kadar hapis cezası gelecek. Haziran ayının sonunda ise maaş zamları meclisten geçecek. Daha sonra taşerona kadro konusu gelecek. Süreçten bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:

,Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

ERBAKAN VE VEDAT BİLGİN AÇIKLADI: BELEDİYE ŞİRKET İŞÇİLERİNE DE DÜZENLEME GELECEK

Cumhur ittifakı ortağı Fatih Erbakan ve eski Bakan Vedat Bilgin yaptığı açıklamada belediye şirket işçilerine kadronun da gündemde olduğunu söylemişti. Siz hangi kurumda kadro bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.