Amasya'da sel sularına kapılan 2 kişi aranıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Amasya'da sel sularına kapılan 2 kişi aranıyor

Son dakika haberi: Amasya'nın merkeze bağlı Kızılkışlacak köyü yakınlarında otomobille sel sularına kapılan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı.

Yerel Haberler 5 Haz 2023 11:36 0
Amasya'da sel sularına kapılan 2 kişi aranıyor

Son dakika: Amasya'da sele kapılan otomobildeki 3 kişiden 2'si kayboldu.

Amasya'dan bir son dakika haberi geldi. Dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından sel felakati meydana geldi. Sele kapılan otomobildeki 3 kişiden 2'si kayboldu. Ekipler kayıp 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaştı.

Edinilen bilgiye göre, Merkeze bağlı Kızılkışlacak köyü yakınlarına dün pikniğe giden Serkan (33) ve Zilal Şahin (30) çifti ile arkadaşları Murat Ekşi (38), yağmura yakalandı. Aniden bastıran sağanak nedeniyle 3 kişi, korunmak için  otomobillerine bindi.

Ancak şiddetli sağanak sele neden oldu, otomobil suya kapıldı. Serkan Şahin araçtan kendi imkanlarıyla çıkıp, kurtuldu. Murat Ekşi ve Zilal Şahin ise sürüklenen araçla birlikte gözden kayboldu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Hava muhalefeti nedeniyle arama çalışmaları bugüne bırakıldı. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte AFAD, jandarma, İl Özel İdare, DSİ ve Samsun su altı arama kurtarma ekipleri kayıp 2 kişinin bulunması için çalışma başlattı.  Ekipler otomobille sele kapılan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaştı. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç