Amasya'da Feci Trafik Kazası: Taş Yüklü Kamyon Aracın Üzerine Devrildi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Amasya'da Feci Trafik Kazası: Taş Yüklü Kamyon Aracın Üzerine Devrildi

Amasya'da meydana gelen feci kazada taş yüklü bir kamyon, hafif ticari aracın üzerine devrildi. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

3.Sayfa 18 Nisan 2022 11:04 0
Amasya'da Feci Trafik Kazası: Taş Yüklü Kamyon Aracın Üzerine Devrildi

Amasya'dan korkunç bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre hafif ticari bir aracın üzerine taş yüklü kamyondan taşlar devrildi. Feci kaza sonucunda bölgede 1 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi de feci kaza sonucu yaralandı.


Korkunç kazanın adresi Amasya oldu. Amasya 'dan gelen son dakika bilgilerine göre, Göyüncek İlçesi Çulpara Köyü mevkiinde 59 yaşındaki H.K. isimli kişinin yönetiminde olduğu öğrenilen bir kamyon ile Cemal Dokuyan isimli kişinin yönetiminde olan hafif ticari araç çarpıştı.


Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen feci kaza sonrasında taş yüklü kamyon aracın üzerine devrildi. İçinde irili ufaklı taşların bulunduğu kamyonun hafif ticari aracın üzerine devrilmesi ile birlikte iki araç şarampole doğru yuvarlanmaya başladı. Sürüklenen araç bir yerde durdu ve hemen çevreden geçen vatandaşlar duruma müdahale etmek istedi. Kazada kamyonun kasasında bulunan taşlar hafif ticari aracın üzerine devrildi ve aracın içi taş doldu.


Bölgeye gelen vatandaşlar durumu hemen sağlık, jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen ekipler, içine taş dolan aracın içinden ve kamyondan yaralıları çıkarmak için çalışmalara başladı. Başlatılan çalışmada 3 kişi çıkarıldı. Çıkarılan 3 kişi üzerinde yapılan ilk muayenede şoför Dokuyan'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Kamyon şoförü ile hafif ticari araçta bulunan Kibar Dokuyan ise yaralandı.


Yaralılar ilk müdahalesi sonrası ambulanslarla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerafeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Bölgeye gelen ekipler ise enkazı kaldırmak için çalışmalara başlarken jandarma ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.



Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç