Altınkılıç Gıda talep toplama tarihleri belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Altınkılıç Gıda talep toplama tarihleri belli oldu

Son dakika haberi: Altınkılıç Gıda talep toplama tarihleri belli oldu. İşte hisse talep toplaması hakkında bilgiler.

Halka Arz 27 Mayıs 2024 0
Altınkılıç Gıda talep toplama tarihleri belli oldu

Altınkılıç talep toplama tarihleri belli oldu.

Borsaya 3 yeni şirket geliyor. Yapılan son dakika açıklamasında 3 şirketin halka arzına ilikin detaylara yer verilirken talep toplama tarihlerinin de belli olduğuna yer verildi. Peki talep toplama tarihleri nedir? Altınkılıç halka arz başvurusu nasıl yapılacak?

Halka arz olacak şirketlerden biri de Altınkılıç Gıda olacak.

Altınkılıç Gıda Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kemal Altınkılıç, şirketin halka arzı ile iglili yaptığı açıklamada, şirketin en önemli dönüm noktalarından birinin halka arz olacağını söyleyerek şu değerlendirmelerde bulundu:

"Şirketimizin finansman ve rekabet gücüne güç katacak olan bu halka arz, aynı zamanda kapasitemizi ve teknolojimizi ileriye taşıyacak, sürdürülebilir büyüme hedefl erimiz doğrultusunda planladığımız yatırımlarımız için de kaynak oluşturacak. Yolumuza daha kurumsal bir yapıyla ve daha kararlı adımlarla devam etmemizin önünü açacak"

TALEP TOPLAMA TARİHLERİ VE BİLGİLERİ

Şirketin talep toplama tarihleri de belli oldu. 22.98 TL'lik fiyatla halka arz olacak şirketin arz büyüklüğü 778 milyon lira seviyesinde olacak. Şirketin talep toplama tarihleri ise 29 ile 30 Mayıs tarihleri.

Deniz yatırım konsorsiyumunda halka arz olacak şirketin arzına başvuru için borsa satış kısmından müracaat etmeniz gerekmektedir.

KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Altınkılıç Gıda'nın halka arzı katılım endeksine uygun olacak.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 borsa hisseler hakkında herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez. Sadece bilgilendirir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç