Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş Altın İçin Kritik Seviyeyi Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş Altın İçin Kritik Seviyeyi Açıkladı

Haftalık piyasa değerlendirmesini yapan Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar için yeni ikazlarda bulundu.Haftalık piyasa değerlendirmesini yapan Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar için yeni ikazlarda bulundu. İşte Memiş’in haftalık altın ve dolar değerlendirmesi...

Altın 21 Nisan 2022 22:57 0
Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş Altın İçin Kritik Seviyeyi Açıkladı

Haftalık piyasa değerlendirmesini yapan Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar için yeni ikazlarda bulundu.


Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yeni yayınladığı Youtube yayında haftalık piyasa değerlendirmesi yaptı. Altından sonra değerli metaller arasında yer alan Gümüşe ilişkin çarpıcı bir açıklamada bulunan Memiş, altın ve dolar yatırımcıları içinse kritik seviyeyi açıkladı.


Haftalık piyasa değerlendirmesini yapan Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar için yeni uyarılarda bulundu. Dolarda baskılanmanın devam edeceğini ifade eden Memiş, altın ve doların alınabileceği bant seviyesini açıkladı. İşte Memiş'in haftalık altın ve dolar değerlendirmesi.


MEMİŞİ KRİTİK SEVİYELERE DİKKAT ÇEKTİ

Dolardaki baskılanmanın Borsa İstanbul'u pozitif yönde desteklediğini belirten Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yatırımcının yine de temkinli olması gerektiğini söyledi. Memiş, açıkladığı kritik değer seviyeleri için dikkat edine diyerek şunları kaydetti:


"Borsa İstanbul 2500 biraz daha üzerine gitti. Dolar yönündeki baskılama borsanın pozitif yönde ayrışmasına destek verdi. Kritik değer seviyelerine aman ha dikkat edin. Çünkü teknik olarak bir düzeltme yapması bekleniyor. Dolar tarafındaki baskılanma uzun sürdüğü için 14, 78 çıkması lazım. O yüzden borsa konusunda temkinli görüşlerim devam ediyor. Dolar tarafında sabit bir kur politikası ile baskılanma var. Bundan dolayı dolar gün içerisinde 14,70 lira seviyesinde işlem gerçekleştirdi"


GRAM ALTINI SAKIN O SEVİYEDE ALMAYIN!

Gram altına ilişkin 940 seviyesine dikkat çeken Memiş, altının bu seviyede iken alınmaması gerektiğini söyledi. Memiş, "Gram altın 918 -25 aralığında işlem gerçekleştirdi. Kapalı çarşıda makas aralığında 925 aralığında olduğunu gördük. Hafta başında 940 seviyesinde almayın dedi. Gram altına sıcak bakmıyorum. Euro ve Sterlin almayı tercih ederim. İkisi de şu an düşük. Doların sabit olması euro ve sterlinde düşüş olmasına neden oldu. Benim tercihim euro ve sterlinden yana. Altından daha avantajlı konumda" dedi.


ONS ALTIN İÇİN DİRENÇ VE DESTEK SEVİYESİNİ VERDİ

Ons altın içinse destek ve direnç seviyesini açıklayan Memiş," 1960 seviyesi destek seviyesi. Şimdi direnç konumuna geçti. Şu anda satış baskısı olduğu için 1927 dolar destek seviyesi.1880-1980'e kadar bant aralığı bu" diye konuştu. Gümüş içinse 21 Nisan 2022 tarihinin alım fırsatı olduğunu söyleyen Memiş, 12 seviyesinin ise riskli olduğunu belirtti. Memiş "Ben olsam gümüş almayı tercih ederdim dedi."


Haberdeki bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Ekonomistin kendi görüşleridir. Finans7 yatırım tavsiyesi vermez. Yatırım tavsiyesi, yatırım uzmanları tarafından verilir.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç