Altın mı Bitcoin mi? Goldman Sacs net açıklama yaptı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Altın mı Bitcoin mi? Goldman Sacs net açıklama yaptı

Dünyaca ünlü yatırım bankası Goldman Sachs yaptığı son dakika açıklamasında altın ve Bitcoin hakkında değerlendirmede bulundu.

Kripto Paralar 13 Ara 2022 12:41 0
Altın mı Bitcoin mi? Goldman Sacs net açıklama yaptı

Uzun vadede altın mı Bitcoin mi tahmini geldi. Goldman uzun vadede altın dedi.

Son dakika haberi : Goldman Sachs tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada altın ve Bitcoin tahmini paylaşıldı. Paylaşılan tahmine baktığımızda uzun vadede hangi yatırım aracının tercih edilmesi gerektiği, hangi yatırım aracının uzun vadede daha fazla kazandırabileceği hakkında değerlendirmelere yer verildi.

Altında daha sıkı finansal şartlar tarafından ekilenmesinin daha az olası olduğunu belirten dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden olan Goldman Sachs, bu durumun özellikle altının spekülatif olmayan kullanımın geliştiği Bitcoin'in hala spekülatif olarak kullanıldığı değerlendirilidğinde altının faydalı bir portföy çeşitlendirici olduğu anlamına geldiğine yer verildi.

Foreks'te yayınlanan habere göre Bitcoin'in değerinin gelecekte reel olarak kullanım imkanı düşünülerek belirlendiğini ve bu durumun kripto parayı değerli metallere göre daha oynak ve spekülatif bir varlık haline getirdiğini bildiren şirket, yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: "Birkaç büyük oyuncunun iflas başvurusunda bulunmalarının yarattığı sistemsel endişe de Bitcoin'in aşağı yönlü oynaklığını güçlendirdi"

Şirketin değerlendirmesine baktığımızda, "Altın yapısal şekilde yüksek makro oynaklıktan ve hisse senedi risklerinin çeşitlendirilmesi ihtiyacından fayda sağlayabilir" ifadelerine yer verildiği görüldü.

BİTCOİN VE ETHEREUM NE KADAR?

Kripto para piyasasından alınan son bilgilere göre Bitcoin şu sıralar 17 bin 200 dolar seviyesine çıktı. Ethereum ise 1267 dolar seviyesinden işlem görüyor.

ALTIN NE KADAR?

Altın fiyatlarında ABD enflasyon verisi öncesi yükseliş başladı. 1062 liraya kadar gerileyen gram altın şu sıralar 1069 liraya çıktı.

ABD enflasyon verisi bugün saat 15.30'da açıklanacak.

Finans7.com | Ankara

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç