Altın Fiyatlarında Yeni Rekor Geliyor! Bu Tarihten Önce Hemen Almanız Gerekiyor...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Altın Fiyatlarında Yeni Rekor Geliyor! Bu Tarihten Önce Hemen Almanız Gerekiyor...

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten altın alacaklara son uyarı geldi!

Altın 18 Ağu 2022 16:56 0
Altın Fiyatlarında Yeni Rekor Geliyor! Bu Tarihten Önce Hemen Almanız Gerekiyor...

Altın ne zaman yükselecek? Dolar kuru ne zaman yükselecek? 

Altın piyasasındaki son durum vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Hediye etmek veyahut yatırım amaçlı altın alacaklara Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeni açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

ALTIN GÜMÜŞ VE KRİPTO PARA YATIRIMCILARINA MÜJDE!

FED'in Eylül ayında 50 baz puan faiz artışı yapacağını belirten İslam Memiş, bu durumun baskılanan gram altın ve dolarda yükselişlere neden olacağını belirtti. Ons altın için kademeli alımdan bahseden İslam Memiş, döviz ve altın için sevindiren haberi söyledi. Bundan sonraki süreçte altın, gümüş ve kripto paralarda yukarı yönlü yükselişler görüleceğini ifade eden İslam Memiş, "FED’in Eylül’de 50 baz puanlık faiz artırımına gitmesi ve güvercin tondaki açıklamaları uzun süredir baskılanan altın ve gümüşü pozitif yönde etkiler. Bin 786 dolar seviyesindeki ons altın fiyatı ve 20,53 seviyesinde olan gümüş ons fiyatı bence kademeli alım fırsatı sunuyor." yorumunu yaptı.

AĞUSTOS SON ŞANS! EYLÜL'DE PİYASALAR YIKILIYOR

Gram altın ve dolar fiyatları için yükseliş trendinin başlayacağını ifade eden İslam Memiş, Ağustos ayının son alım ayı olduğunu belirtti. Yeni yatırım yapmak isteyenler için son şans uyarısı yapan İslam Memiş, tarih vererek emtialardaki miladın başlayacağını söyledi. Gram altın için alım seviyelerini veren İslam Memiş" Dolar kuru yüksek olduğundan gram altın 1.030-1.040 aralığında dalgalanma sürüyor. Ağustos ayının sonuna kadar gram altını bin 12 lira ile  bin 50 lira aralığında takip etmeye devam ediyorum. Altında ve gümüşte hem gram hem de ons bazında hızlı yükselişler tahmin ediyorum. 1 Eylül itibari ile yükseliş altın ve gümüş tarafında tahmin ediyorum" diye konuştu.

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç