Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı belli oluyor: Ne zaman saat kaçta açıklanacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı belli oluyor: Ne zaman saat kaçta açıklanacak?

Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı bugün açıklanıyor. İşte gelen son dakika açıklaması ve detaylar.

Seçim 2 Mart 2023 11:28 0
Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı belli oluyor: Ne zaman saat kaçta açıklanacak?

6'lıa masa adayı saat kaçta ne zaman açıklanacak?

2023 yılı seçimlerine doğu girilirken en çok merak edilen konuların başında olan 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? sorusuna bugün yanıt sonunda geliyor. Yanıtt geliyor gelmesine ama açıklama bugün gelmeyecek.

2 MART'TA AÇIKLANACAK

Geçen gün İYİ Parti'den bir açıklama geldi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu yaptığı son dakika açıklamasında "Dün milletvekillerimiz ve başkanlık divanı üyelerimizle bir görüşme gerçekleştirdi sayın genel başkanımız. Burada deprem konusunun yanı sıra. İyi Parti milletvekili grubu oy birliği ile tümüyle 2 Mart'taki 6'lı masa toplantısı için Meral Akşener'i tam olarak yetkilendirmiştir. Dün milletvekillerimiz ve başkanlık divanı üyelerimizle bir görüşme gerçekleştirdi sayın genel başkanımız. Burada deprem konusunun yanı sıra. İyi Parti milletvekili grubu oy birliği ile tümüyle 2 Mart'taki 6'lı masa toplantısı için Meral Akşener'i tam olarak yetkilendirmiştir" ifadelerini kullandı.

SAADET PARTİSİ'NİN EV SAHİPLİĞİNDE YAPILACAK

Bugün Altılı Masanın toplantısı Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Toplantının öğleden sonra başlaması bekleniyor.

KILIÇDAROĞLU: BUGÜN BELLİ OLACAK AMA SONRA AÇIKLAYACAĞIZ

Bugünkü toplantıda Cumhurbaşkanı adaylarının masada görüşüleceği öğrenildi. İsimler tartışılacak ve karar verilecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı son dakika açıklamasında adayın bugün belli olacağını, ancak daha sonra kim olduğunun açıklanacağını söyledi. Sizce aday kim olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Kadın erkek adaylar burada >  TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç