Alternatif Bank müşterileri, artık Yapı Kredi ATM'lerini kullanabilecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Alternatif Bank müşterileri, artık Yapı Kredi ATM'lerini kullanabilecek

Alternatif Bank tarafından yapılan son dakika açıklamasında artık Yapı Kredi bankamatiklerinin ücretsiz kullanılabileceğine yer verildi.

Bankalar 15 Mayıs 2023 14:54 0
Alternatif Bank müşterileri, artık Yapı Kredi ATM'lerini kullanabilecek

Alternatif Bank müşterisi olanlar dikkat!

Alternatif Bank müşterilerini ilgilendiren bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada banka, Türkiye genelinde ortak AYM kullanımı için Yapı Kredi Bankası ile yeni bir işbirliği yaptığını bildirdi. 15 Mayıs 2023 tarihinden itibaren Yapı Kredi ve Alternatif Bank arasında işbirliğinin başladığı, bugünden itibaren Alternatif Bank müşterilerinin bankacılık işlemlerini kendi banka ATM'lerinin yanı sıra artık YTapı Kredi Bankamatiklerindne de herhangi bir ücret ödemeden yapabileceğin e yer verildi. İşlemler 7/24 yapılabilecek.

Söz konusu iş birliği kapsamında Alternatif Bank'ta hesabı olan müşteriler, Yapı Kredi Bankası'nın Türkiye genelindeki 4 bin 700'den fazla bankamatiğinden bakiye sorma, para yatırma ve para çekme, kredi kartı limit sorgulama, borç ödeme ile diğer tüm borç ödemelerini yapabilecek. Bu işlemler, herhangi bir işlem sınırı olmadan herhangi bir masraf ve komisyon olmadan yapılabilecek. Banka müşterileri bunların yanı sıra Alternatif Bank'ın mobil uygulamasında yer alan QR kod seçeneği ile tüm Yapı Kredi ATM'lerinden işlemlerini kartları yanlarında olmadan ATM'ler üzerinden yapabilecek.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç