Altay Bayındır Manchester United'ta!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Altay Bayındır Manchester United'ta!

Fenerbahçe'de Altay Bayındır 7 milyon euro karşılığında Manchester United'a transfer oldu! İşte transferin detayları...

Spor 24 Ağu 2023 12:49 0
Altay Bayındır Manchester United'ta!

Bu akşam evinde Twente'yi konuk edecek Fenerbahçe, yıldız ismiyle yollarını ayırdı. Kanarya'nın yıldız ismi gelecek sezon İngiliz devinin formasını terletecek.

Bu akşam UEFA Konferans Ligi play-off turunda Hollanda temsilcisi Twente'yi konuk edecek Fenerbahçe, Arda Güler'in ardından bir başka yerli yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Kanarya'nın yıldız ismi gelecek sezon dünya devinin formasını terletecek.

İsmail Kartal yönetiminde transfer sezonunun en hareketli takımları arasında yer alan Fenerbahçe, yıldız ismiyle yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli ekibin yıldız ismi İngiliz dünya devine imza attı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Fenerbahçe'nin file bekçisi Altay Bayındır,İngiliz devi Manchester United'a transfer oldu.

İngiliz devi, sarı-lacivertli ekibin yıldız ismi için Fenerbahçe'ye toplamda 7 milyon euro ödeyecek. Sosyal medya hesabı aracılığıyla söz konusu gelişme hakkında konuşan Sabuncuoğlu, "Manchester United, Altay Bayındır için Fenerbahçe’ye 6 milyon euro serbest kalma bedelinin yanı sıra FIFA Dayanışma Katkı Payı da ödeyecek ve rakam 7 milyon euro’yu bulacak." dedi.

İngiliz ekibinin transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor. 2019 yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olan başarılı eldiven, sarı-lacivertli forma altında 145 maçta görev alırken 162 gol yedi.

Milli file bekçisi İngiliz devine imza atması halinde Manchester United tarihindeki ilk Türk futbolcu olarak tarihe geçecek.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç