Almanya 2 Bin Türk İşçi Alımına Sonunda Onay Çıktı: Başvuru Nasıl Yapılacak? 2022 Başvuru Formu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Almanya 2 Bin Türk İşçi Alımına Sonunda Onay Çıktı: Başvuru Nasıl Yapılacak? 2022 Başvuru Formu

Almanya'dan son dakika haberi geldi. Gelen haberde 2 bin işçi alımına sonunda onayın çıktığına yer verildi.

İş İlanları 7 Tem 2022 12:10 6
Almanya 2 Bin Türk İşçi Alımına Sonunda Onay Çıktı: Başvuru Nasıl Yapılacak? 2022 Başvuru Formu

Almanya 2 bin işçi alımı başvurusu nereye yapılacak?

Son günlerde Almanya'ya işçi alımı haberleri çok sık şekilde yapılmaya başlandı. Almanya'dan yapılan son dakika açıklamasında ise personel alımına yeşil ışığın yakıldığına yer verildi. 

Hükümetin onayı vermesinden sonra Almanya , Türkiye'den, havalimanlarında çalıştırmak üzere 2 bin işçi alımı yapacağını duyurdu. Bu açıklama sonrasında en çok aranan konu , başvuruların nereye nasıl yapılacağı konusu oldu. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda Almanya işçi alımı başvurularının hangi sayfadan alındığını yazdık.

4 BİN EURO MAAŞ VEK ONAKLAMA

Konu ile ilgili yapılan açıklamada alınacak personellerin 6 Kasım 'a kadar çalıştırılacağı ve personellere 4 bin Euro ile 6 bin Euro arasında değişen maaşlar verileceği açıklandı. Alınacak personellere konaklama imkanı da sağlanacağı açıklandı.

ALMAN HABER AJANSI YAZDI: SAATLİK MAAŞ 250 LİRA 

Alman DPA haber ajansının son dakika olarak aktardığı haberde personel alımlarının kısa zamanda başlayacağını bildirdi. Alınacak işçilere saatlik olarak 14.25 Euro maaş verileceği açıklandı. Günde 8 saat çalışan işçiler günde 2 bin lira kazanabilecek. 

İŞÇİ ALIMINA SONUNDA ONAY ÇIKTI

Geçen hafta bir basın toplantısı düzenleyen Almanya Dijitalleşme ve Ulaştırma Bakanı Volker Wissing ile İçişleri Bakanı Nancy Faeser ve Almanya Çalışma Bakanı Hubertus Heil, personel alımı için yeşil ışığı yaktı.

3 BİN KİŞİ ALINACAK 2 BİNİ TÜRKİYE'DEN

Almanya'ya 3  bin işçi alımı yapılacağı, bunların 2 binlik kısmının Türkiye'den yapılacağına yer verildi. 2 bin işçi alımında onayın çıkmasının ardından hazırlıklar tamamlandı ve kısa sürede başvurular alınacak. Başvuruların İstanbul'da bulunan bir aracı şirket aracılığıyla yapılacağına yer verildi. Başvurular başladığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

ALMANYA İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Almanya'da çalışmak isteyenlerin iş başvurusu yapacakları sayfa https://www.arbeitsagentur.de/jobsuche/ olarak açıklanmıştır. Bu sayfa , Almanya'da iş ilanlarının yayımlandığı sayfadır. 

Almanya işçi alımı için adayların vize alması gerektiği ifade edilirken vize başvurularının https://idata.com.tr/de/tr adresi üzeirnden randevu ile alındığına yer verildi.

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Konsolosluklar dan başvuru yapılıyor diye biliyorum
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
nasıl başvuru yapacax
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yabancı dil bilmek gerekiyormu
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Olmuo karışık yerlere atio
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Link açılmıyor basvuruyu nasil yapacaz