Alkollü Sürücünün, Cezadan Kaçmak İçin Yapmadığı Numara Kalmadı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Alkollü Sürücünün, Cezadan Kaçmak İçin Yapmadığı Numara Kalmadı

Düzce'de alkollü araç kullanıyorken kaza yapan bir kişinin kendini kurtarmak için yaptığı numaraları polis yemedi.

3.Sayfa 15 Eylül 2022 13:08 0
Alkollü Sürücünün, Cezadan Kaçmak İçin Yapmadığı Numara Kalmadı

Düzce'de ehliyetine el konulan kişinin numarasını polis yemedi.

Düzce'de önceki gün akşam saatlerinde bir kaza meydana geldi. Gelen bilgilere göre S.A. isimli bir kişi, alkollü şekilde gece geç saatlerde yola çıktı. Alkollü olduğu için direksiyon hakimiyetini yitiren bu kişi, kaza yaptı. Kontrolden çıkan araç takla atarak yan yattı. 

Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen polisler yaptıkları ilk incelemede o kişinin alkollü olduğunu ve kazadan yara almadan kurtulduğunu tespit etti. Yapılan alkol muayenesinde 1.16 promil akollü olduğu tespit edilen bu kişi hakkında işlem başlatıldı.

Başlatılan işlemde S.A.'nın ehliyetine el konulacağı ve hakkında adli işlemlerin başlatılacağı bildirildi. Bunun üzerine S.A. isimli kişi, arabayı başası kullanıyordu , kaza olunca kaçtı dedi.

Bölgede yapılan incelemede araçta sadece S.A.'nın olduğu ve şoförün de o olduğu tespit edilince bu sefer S.A. başka bir numaraya başvurdu. 

Polise götürülmek üzere gözaltına alınan bu kişi fenalaştığını ve bayılmak üzere olduğunu söyledi ve bayılma numarası yaptı. Bu numarayı da yemeyen polis ekipleri, ağlamaya başlayan S.A.'yı polis merkezine götürdü.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç