Alkollü sürücü: Ben Osmanlı çocuğuyum
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Alkollü sürücü: Ben Osmanlı çocuğuyum

Alkollü şekilde yakalanan bir sürücü , cezadan yırtmak için denemedik yol bırakmadı. OSmanlı'dan giren askerlikten çıkan sürücü, cezadan kaçamadı.

Yerel Haberler 12 Ocak 2023 08:22 0
Alkollü sürücü: Ben Osmanlı çocuğuyum

Alkollü yakalanan sürücü: Ben Osmanlı Çocuğuyum, 3 abim subay.

Aksaray'da Hacı Hasanlı Mahallesi Bankalar Caddesi'nde meydana gelen olayda alkollü araç kullanıyorken yakalanan ve 1.42 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücü , Osmanlı'dan girdi, kardeşlerinin subay olmasından çıktı ve eczadan yırtmaya çalıştı.

Görevli polis memuruna önce kendini tanıtan bu kişi, "Ben Aksaraylıyım, Demirci kasabasındanım. Ben hakiki Osmanlı'yım, Osmanlı çocuğuyum ben, bu bilmediği için geçtim ben yemin ederim. Hayır! Bak solcuda vardır. Bir yardımcı olun abi, hepimiz Anadolu çocuğuyuz. Kapkaç yok, hırsız yok bir şey yok. Sen Anadolu çocuğu değil misin?" diyerek cezadan kurtulmaya çalıştı.

Bölgede bulunan gazetecilerin, alkollü iken neden araba kullanıyorsun? sorusuna da cevap veren sürücü, yolu bilmediğini söyledi ve "Ben kullanmıyorum. Kullandım, yolu bilmediği için kullandım. Ben alkollü araba sürmem. Arkadaş yolu bilmiyordu. Yolu bilmediği için diyorum. Yolu bilmediği için ben sürüyordum. Onu da çevirince ben döndüm. Bu yani sıkıntı yok" ifadelerini kullandı.

3 ABİM SUBAY, GBT'DE GÖRÜNMÜYOR MU, DEVLETİ BENİM KARDEŞLERİM KORUYOR

Alkollü yakalanan sürücü, 3 abisinin subay olduğunu söyleyerek, "Bu devlete benim 3 tane kardeşim subay, GBT'de yazılı değil mi? 3 tane kardeşim subay benim. Kamera beni çekiyor değil mi? Benim 3 tane kardeşim subay, girip T.C.'me baksınlar. Abi benim 3 tane kardeşim subay diyorum, sen bana ceza yazıyorsun. Bu devleti koruyan zaten benim kardeşlerim, girin bakın" dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç