Alım KPSS ile Olacak: BOTAŞ Memur Alımı Başvuru Şartları Değişecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Alım KPSS ile Olacak: BOTAŞ Memur Alımı Başvuru Şartları Değişecek

TBMM KİT Komisyonu'nda konuşan BOTAŞ Genel Müdürü, KPSS ile yapılacak memur ve mühendis alımları için düzenleme istedi.

Sınav 26 Haz 2022 14:40 0
Alım KPSS ile Olacak: BOTAŞ Memur Alımı Başvuru Şartları Değişecek

BOTAŞ memur alımına düzenleme geliyor.

Boru Hatları ile Petrol Taşımacılığı bünyesine yapılacak kamu personel alımına düzenleme geliyor. Gelecek düzenleme ile uzman , mühendis ve memur alımı yapılacağı öğrenildi. 

TBMM KİT Komisyonu'nd söz alan BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan yaptığı açıklamada personel alımındaki bir soruna dikkatleri çekti ve bu konuda düzenleme yapılmasını istedi.

TÜM ALIMLAR KPSS İLE OLACAK

TBMM'de diğer vekillere seslenen Özcan, tüm personel alımlarının KPSS ile olduğunu söyleyerek, "Şu konudada tüm değerli Komisyon üyelerimizde hani müsterih olsunlar, almış olduğumuz tüm personel KPSS sınavıyla alınıyor ve bu alım süreçlerinin tamamında çok hassas ve dikkatli davranıyoruz." dedi.

MEMUR MÜHENDİS UZMAN ALIMLARI

Özcan açıklamasının devamında personel alımına değindi ve yönetmelikteki sorunu aktararak, "Kişilik envanterleri birkaç tane üniversitemizle işbirliği yaparak tamamen video kayıtlarıyla beraber gerçekleştiriliyor; oldukça hassas bir çalışma sürdürüyoruz ama bizim şu anda mevcut olduğumuz yönetmelikle alanında uzman, mühendis ya da  diğer branşlardaki kişileri istihdam edemiyoruz; bu çok temel biri htiyacımız.

MESAİ DÜZENLEMESİ YAPILMALI

Personellere ödüllendirme ve mesai konusunda düzenleme gelmesi gerektiğini söyleyen Özcan, "Bunuda yani sizlerle paylaşmayı özellikle arzu ediyorum, diğer bir ihtiyaç da şu : Şimdi, 7/24 faaliyet göstermeniz gereken bir iş kolundasınız; mühendis dâhil, teknik personelinizede -teknisyenler hariç - fazla mesai öde yemiyoruz yani bu tarafta, özellikle kapsam dışı personel yönetmeliğinin elimizi kolumuzu bağladığı alanlardan bir tanesi bu. Özellikle , başarıyı ödüllendirmekte güçlük çekiyoruz. " dedi.

BOTAŞ İLANI

İlan için düzenleme yapılacağı ve yönetmlik sonrası personel alımı yapılacağı öğrenildi. Süreci finans7.com olarak takip ediyoruz. İlan geldiğinde takipçilerimizle paylaşacağız. Haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç