Ali Yerlikaya: 38 kişi hayatını kaybetti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ali Yerlikaya: 38 kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında bayramın bilançosunu duyurdu.

3.Sayfa 11 Nisan 2024 0
Ali Yerlikaya: 38 kişi hayatını kaybetti

Ali Yerlikaya'dan son dakika açıklaması: Ramazan Bayramı tatilinin ilk 5 gününde acı bilanço açıklandı. Trafik kazalarında şimdiye kadar 38 kişi hayatını kaybetti.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklamasında bulunan Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 5 gününde meydana gelen trafik kazalarının bilançolarını paylaştı. Açıklamaya göre şimdiye kadar olan trafik kazalarında toplamda 38 kişi hayatını kaybetti. Kazalarda toplamda 5 bin 26 kişi de yaralandı.

Bugün bayramın 2. günü geride kaldı. 12 Nisan tarihi ise Ramazan Bayramı'nın 3. ve son günü olarak idrak edilecek. Vatandaşların ise yarından itibaren yollara çıkması bekleniyor. Yeniden kalabalıklaşan yollarla ilgili uyarı yapan Bakan Yerlikaya, denetimlerin sıkı şekilde yapıldığını söyledi.

Şimdiye kadar toplamda 339 bin 285 aracın denetlendiğini söyleyen Bakan, 21 bin 807 araca hız ve radar cezası kesildiğini, 16 bin 650 araca ise diğer sorunlardan dolayı işlem yapıldığını söyledi.

38 KİŞİ ÖLDÜ

Bayram tatilinin başladığı Cumartesi gününden bu yana toplamda 3 bin 71 trafik kazasının meydana geldiğini bildiren Bakan Yerlikaya, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. Lütfen aklımızdan çıkartmayalım"

son dakika haberlerindne haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç