Ali Yalçın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile öğretmen atamalarını görüştü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ali Yalçın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile öğretmen atamalarını görüştü

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın bir son dakika açıklamasında bulundu ve öğretmen atamalarını Erdoğan ile görüştüklerini söyledi.

Ali Yalçın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile öğretmen atamalarını görüştü

Ali Yalçın, öğretmen atamalarını görüştü.

Her bakanlık personel alımını açıkladı ama Milli Eğitim Bakanlığı hala personel alımı sayısını duyurmadı. Yüz binlerce öğretmen, atama müjdesi beklerken bu konuda bir son dakika haberi geldi. Açıklama Memur Sen'den geldi.

Mehmet Şimşek bugün yaptığı açıklamada kamuya yapılacak personel alımında emekliler kadar persone lalımı yapılacağını söyledi. Sağlık hariç tüm bakanlıklara kısıtlama getirildiğini söyleyen Bakan, yeni hastaneler açıldığı için personel alımının sağlıkta kısıtı olmayacağını söyledi.

Geçen sene 23 bin civarında öğretmen emekli olurken 23 bin civarında öğretmen ataması yapılabilir iddiası tepki çekti.

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın bu gelişmeden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldiğini ve öğretmen ataması hakkında görüştüklerini söyledi. Yalçın açıklamasında şunları söyledi:

''Millî İrade Platformu bileşenleri olarak “Kadim Dostlar İftarı” programında Cumhurbaşkanımızla bir araya geldik. Bakan Sn. Şimşek’in kamuya personel alımına, atanma taleplerine ilişkin beklentiyi örseleyen açıklamalarına karşı duyduğumuz rahatsızlığı aktardım"

Geçen gün açıklama yapan Bakan Tekin, öğretmen atama takviminin seçimden sonra açıklanacağını söyledi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç