Ali Koç'tan Ronaldo Transferi Açıklaması: Hiç mi Hesap Kitap Yapmadınız, Nasıl Gelir?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ali Koç'tan Ronaldo Transferi Açıklaması: Hiç mi Hesap Kitap Yapmadınız, Nasıl Gelir?

Cristiano Ronaldo transferi hakkında son dakika açıklaması geldi. Ali Koç sert çıkıştı

Spor 4 Eylül 2022 14:45 0
Ali Koç'tan Ronaldo Transferi Açıklaması: Hiç mi Hesap Kitap Yapmadınız, Nasıl Gelir?

Ali Koç'tan Cristiano Ronaldo açıklaması.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç bir son dakika açıklaması yaptı. Koç yaptığı açıklamada dün oynanan karşılaşmaya değindi ve "Avrupa'da oynuyoruz, burada çalınan faullerin yarısı orada çalınmıyor. Oyun sürekli duruyor. Crespo'yu resmen ezdiler bugün, bir tanesi kart görmedi. Hakemlerin oyun akışını biraz daha hızlandırmaları lazım." ifadelerini kullandı.

Galatasaray ve TFF'ye yapılan saldırıları kınayan Koç, "TFF ve Galatasaray'a yapılan saldırıları meczup kişiler tarafından yapılan, tekrarlanmayacak olaylar olarak görmek istiyorum. Bir an önce açığa çıkmalı. Devletimiz çok kısa sürede suçluları buldu. Ancak bize yapılan saldırı hala faili meçhul. Türkiye'ye yakışmıyor." dedi.

BİZE UYMADI DİYE ALMADIK

Son transferler ile ilgili konuşan Koç, "Yurt dışından bugün geldim. Bazı gazeteler alaycı bir şekilde ele almışlar; 'Fırsat transferi buymuş.' Yok Trabzonspor'un bizimle ilgili paylaşımları... Weghorst da bize önerildi, hocanın profiline uymadı. Maxi Gomez de bize önerildi. Salı günü almayacağımızı söyledik. Trabzonspor'un Maxi Gomez'i, bizim arzumuza rağmen aldığı konusu, Trabzonspor'un 8 şampiyonluğu ne kadar gerçekse, bu da o kadar gerçektir." dedi.

"FENERBAHÇE TARAFTARI UYANIN ARTIK"

Koç açıklamasının devamında yeni transfere değindi ve "Batshuayi, hocamızın verdiği üç profilden biriydi. Üç ay önce Batshuayi'nin fiyatı bu muydu? Yok Nottingham evrakları yetiştirememiş... Fenerbahçe taraftarı uyanın artık." dedi.

RONALDO'NUN GELECEĞİ KONUSU

CR7 transferine ilişkin de konuşan Koç, "Hiç mi hesap kitap yapan yok, futbol dünyasından bu kadar mı bihaber insanlar var. Cristiano Ronaldo'nun Türkiye'ye son dakikada geleceğine inanmak gerçeklikten çok uzak. Bu algıları yapmak ve sonra Fenerbahçe yönetimi yapamadı dedirtmek için oluyor bunlar." dedi.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç