Ali Koç, Bir Konuda Aziz Yıldırım'a Teşekkür Etti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ali Koç, Bir Konuda Aziz Yıldırım'a Teşekkür Etti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'tan son dakika açıklaması geldi. Koç , Aziz Yıldırım'a bir konuda teşekkür etti.

Spor 24 Ekim 2022 23:34 0
Ali Koç, Bir Konuda Aziz Yıldırım'a Teşekkür Etti

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a teşekkür geldi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç yaptığı son dakika açıklamasında kulübün önceki başkanı Aziz Yıldırım'a teşekkürlerini iletti. 

Fenerbahçe bugün bir tören düzenledi. Düzenlenen törenle basketbol müzesi açılışı yapıldı. Düzenlenen etkinliğe Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç katıldı. Koç burada kürsüye geçti ve açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet'in 100'üncü yılında şampiyon olma hedefleri olduğunu söyleyen Koç,yaptığı açıklamada şu ifadelerle Aziz Yıldırım'a teşekkür etti:

“Bununla beraber başarılarla güzel anlarla dolu tarihimizi gelecek nesillere bırakmak ve geçmişi daha iyi anlamaları için biz müze fikri ortaya atılmıştı. Formamızı giyen geçmiş dönemdeki isimler başarıları ile kupalarla bir tarih yazarken Fenerbahçe’nin basketbol kültürünü oluşturdular. Fenerbahçe, yıllarca basketbola hizmet etti ama bir gerçek var ki 120 yıllık tarihimizin en başarılı dönemleri 2000’li yıllarda başladı. Erkek ve kadın basketbolda gelen kupalarla başarılarımız taçlanmış oldu. 5 yıllık başkanlığımda çok acılar çektik. Bu salonda defalarca farkla yendiğimiz takıma kupayı vermek en acı durumdu. Erkek, kadın ve tekerlekli basketbol tarihine baktığımızda kadınlar ve erkekler Avrupa’da en iyiler arsında gösterilir. Avrupa basketbolunun en önemlileri arasında yer aldık. Rakiplerimize örnek oldu ve yatırımlar yapılmaya başlandı. Kendi imkanlarımız ile Fenerbahçe’nin parasıyla devletten hiçbir destek almadan stadımızı yaptık ve Türkiye’de örnek olduk. Fenerbahçe’nin basketbol vizyonunu baştan aşağı değiştiren, lokomotif anlamda lider yapan muhteşem salonumuzu kulübümüze kazandırılmasında müthiş çalışan o sıkıntılı günlerde bile ‘devam edin’ diyen başkanımız Aziz Yıldırım’a şahsım yönetim kurulum ve her bir Fenerbahçeli adına teşekkür ediyorum. Kendisine müteşekkiriz. Tabii onunla beraber ilgili herkese teşekkür ediyorum”

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç