Ali Babacan'dan Recep Tayyip Erdoğan'a Cevap Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ali Babacan'dan Recep Tayyip Erdoğan'a Cevap Geldi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yaptığı son dakika açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cevap verdi.

Siyaset 26 Eylül 2022 09:49 0
Ali Babacan'dan Recep Tayyip Erdoğan'a Cevap Geldi

Erdoğan'ın sert sözleri sonrası Ali Babacan'dan cevap.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dün flaş açıklamalarda bulundu. Erdoğan yaptığı açıklamada isim vermeden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a sert sözlerle yüklendi. Açıklamasında enflasyonu yine tek hanelere indireceklerini söyleyen Erdoğan, "Hiç arzu etmediğimiz seviyelere çıkan enflasyon meselesini de inşallah önümüzdeki şubat ayından itibaren önce makul düzeylere indireceğiz. Sonraki yıllarda da enflasyonu olması gerektiği gibi tek haneli rakamlara düşürmekte kararlıyız." dedi.

Daha sonra açıklamasında isim vermeden Ali Babacan'a yüklenen Erdoğan, "Faizi 4,6'ya indirdik. Enflasyon 6,2'ye geldi. Bunu biz başardık, birileri değil. Şimdi bu neticenin üstünden kendine paye çıkarmaya çalışanlar yok değil, var. Ya sen kimsin? İmzayı atan kim, sen kimsin? Altı sıfırı Türk Lirası'ndan çıkaran bu Başbakan. Sen kimsin ya?" dedi.

ALİ BABACAN'DAN CEVAP

Bu sözler sonrası Siirt'te olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan jet yanıt geldi. Babacan yaptığı açıklamada, "Tam 4 yıldır bu ülkeyi tek imzayla yöneten siz değil misiniz? Şu anda seçime kadar tam yetkili yine siz değil misiniz? Sizsiniz'' ifadelerini kullandı ve  açıklamasının devamında ''Tek imzayla aklınıza gelen her şeyi yapabiliyor musunuz? Madem keramet imzada. Şöyle bir imza atın da şu enflasyonu bir düşürüverin. 4 yıldır niye patlattınız bu enflasyonu? Fiyakalı bir imza atın da hayat pahalılığını bitiriverin bakalım" dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç